Új hozzászólás Aktív témák

  • Raulblanco07

    aktív tag

    válasz Anonymus23 #16883 üzenetére

    225/86/18k

    csak mondom, hogy az elmúlt 4 napot úgy pvp-ztem végig, hogy a statjaim 165/85/25, hétfőtől új vectorral és skillpower helyett több armorral 185/85/20. Igen, sokszor halok meg, de sokszor nem. Bőven pluszban vagyok. Vannak olyanok akik god módnak tűnnek. Tegnap full csapattal belefutottunk egy ilyen másik full csapatba, 2x wipe-al lenulláztak minket egymás után, jött egy harmadik banda, az lenullázta őket halál nélkül, aztán pedig mi azt a bandát lenulláztuk simán, szép körbeverés volt.

    Még mindig nem lesz több rugó a levágás miatt, akinek eddig kellett a lootod, megölt, csak mielőtt megjött a heli, akinek ezután kell a lootod, megöl, és utána levágja, csak a módszer változik. Ha szerencséd van, még jobban is jársz, ha jófej, csak a lootodat viszi el a levágással, és téged nem bánt ha nem támadod meg emiatt, nem buksz vele xp-t és dz creditet, csak a lootod.

    Simán el tudom képzelni, hogy így fognak majd játszani az emberek. A játékossal nem akarok kibaszni, hogy még xp-t és dz creditet is veszítsen, de a loot kell, levágom, aztán ha erősködik és megtámad akkor lelőjjük őt is. Eddig ha kellett a lootod, meg kellett öljön.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák