Új hozzászólás Aktív témák

  • velizare

    nagyúr

    válasz TTomax #13942 üzenetére

    jól értem, hogy azzal próbálod indokolni az exploitolást, mert így hamarabb összejön a perfect gear? aha. és mondd, ha ez megvan, akkor már nem fogod annyira unni a játékot? akkor már több lesz benne a content?
    ha simán megunod, és már nem szórakoztat, és abbahagyod, azért nem igazán szólhat senki egy szót sem. én biztos nem foglak hibáztatni azért, mert normal és hard után nem akarod egy harmadik nehézségen is végigcsinálni ugyanazt az instát. :)
    ha elfogy az élvezhető content a nép megunja, és elmegy mással játszani. ez teljesen természetes, ilyesfajta szezonalitás megfigyelhető a legtöbb játékban.
    felhozták már a witcher3at is példának. nos a két játék számai merőben hasonlóak steamdb szerint. 92k a peak (division 114k), 6 héttel a kiadás után pedig volt 20k játékos (division: 25k). cca 22% maradt mindkettőnél másfél hónappal a kiadás utánra.

    Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

Új hozzászólás Aktív témák