Új hozzászólás Aktív témák

  • Kotomicuki

    senior tag

    Nem tetszik a csapattagok irányítása/irányíthatatlansága, mert csak egynemű parancsokat tudok kiadni nekik, "és, ha, akkor"-t nem, ill. csak egyféle parancs lehet érvényben egy időben, ami az első rész agresszívitás-állításának a hiányával eléggé karcsú, mint lehetőség!
    Ráadásul nagyon is igényelné a játékmenet a csapat kézen fogva való vezetését, amit harc helyett lehet csak elvégezni! (vagy parancsot ad és ekkor ezért hal meg a játékos, vagy búvóhelyet keres magának és akkor a csapattagok halnak meg ezalatt) :W
    Miért nincs olyan funkció, ha a vezért támadás éri, akkor be-/lerohannak (lehetőség szerint a lázadókkal megerősítve) és nem csak a felcsernek kinevezett mozdul a végén, amikor már a horda legyűrte a main-t - ez különösen aknavető, minigun és mesterlövész vegyítésekor tud "szórakoztató" lenni... (gyakorlatilag game over, mer' csak meghalni jönnek - és "holtan" nem is lehet parancsot kiadni, vagy azt módosítani...)
    Az meg a másik, hogy félpasszív fedezetként sem tudom beállítgatni őket, vagy legalább az egyiket leválasztani, hogy előremenetelkor a hátamat /oldalamat védje, miközben a maradék fedez bennünket (ha ezzel nem riadóztatja a hordát, vagy csak azok riadóztatása után kezd el kiiktatni - ízlés szerint beállítva: és, vagy, csak az egyik-, mindkettő aktív).
    "Megállj, mer' utasítást adok az embereimnek" meg nincs a játékban...

    Nagyon jó volna, ha már ennyire kell az irányítás, akkor a táblagépén megrajzolhatná a csapatának a játékos, hogy mikor, merre és hogyan és ezek variációját, mer' enélkül nagyon fejetlen/esetlen csürheként megy a "támadás", különösen, ha az eredeti "tervbe" (azaz, a vezér beoson, vagy lemesterlövészkedik mindenkit) hiba csúszott!

    Tudom, tudom: multizzak és akkor ilyen nincs!
    Sajnos, az első részben is, amit nagyon szerettek volna "utolérni", komolyabb lehetőségek álltak a játékos rendelkezésére a csapat kezelésére, menedzselésére mint itt!
    Így nagyon is hiányzik egy normális single játékmenet, mer' most vagy egy óvodáscsoportot kísérek (állandó jelleggel: "Ne nyúlj hozzá!", "Zárkózzatok föl!", "Ne piszkáld az orrodat!"...), vagy ráuszítok három kismalacot a nagy kondára, aztán lesz, ami lesz (mint taktikai shooter, '17-ben)...

    A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák