Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz adrian94 #79044 üzenetére
támogatom
pfú, van két tuti meccsem... szaúdi bajnoki, és izraeli kupa
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
paatrick
őstag
Arsenal:
- Arteta
- Walcott
- Giroud
kampó.Leicester:
- Cambiasso megérkezett a középpályára.Arsenalban Sanchez még semmit nem mutatott, a Besiktas elleni gólnál is csak épp ott szaladt és előtte lett a labda, de a másik játékos is rárúgta volna mert alapból vele volt a háromszögelés.
Meg az eddigi meccseik is elég döcögősek voltak, Crystal Palace ellen éppen nyertek, a másikat meg inkább az Everton szórakozta el. És ez a két Besiktas elleni se az örömjátékról szólt.Leicester otthon X-elt az Evertonnal, múlt héten meg kikapott a Chelsea-től, de nem játszottak rosszul ott se.
Szerintem ezek lehetnek az okok.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
törölt tag
Mu Jó az összeállítás !
-
giigz
veterán
1700-zal ment a MU + Atma, 3215 johet
-
nagyúr
válasz L_YKing #79059 üzenetére
Ez nekem már 2013 eleje óta tart sajnos.
Most unalmamban összeszedtem az összes olyan szelvényt ami 1 meccsen ment el, és online volt rakva.Bukó széria (nem kell megijedni a .exe miatt, nem vírus csak önkibontóra csináltam. a jelszó a kibontáshoz: "szokasos"
Ennél jóval több van mivel volt sok papíros is, de azokat már kidobtam, meg van pár olyan amin szép összegek jöhettek volna ezeket őrzöm a szekrény mélyén, de ezeket már lusta vagyok beszkennelni.
Illetve van még pár ilyen 10-50K közötti tét is ami 1 meccseken ment el, de ezeket még a bet365-ön tettem 2013 márciusa előtt, és azt már nem lehet megnézni. Itt a topicban még megvannak szerintem, korábban linkeltem őket.Kocsi megy, meg van írva a chip visszább találsz róla videót.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
B-L-A-C-K
titán
Ú mi kapufa volt a hazaiaknak, kapusnak nem sok köze lett volna hozzá...
-
giigz
veterán
válasz B-L-A-C-K #79061 üzenetére
Én elvileg most még nem is raknék...
Na jó, szóval a múltkori tenisz óta akkor ki lehet jelenteni, hogy kb. 1 hónapos pihenő után visszatértem, a továbbiakban a tét 1-2k lesz, próbálok kezdőtőkét gyűjteni az új szisztémámhoz, amire még kb. 2 hónapos tesztelés vár, november elején tudnám kezdeni, addig kellene lehetőség szerint heti 5-10k-t tisztán nyerni, a mostani 1-2k tétet sikerek esetén növelve
-
-
giigz
veterán
Ez a MU kegyetlen szar még mindig
-
föccer
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #79068 üzenetére
Nem, az a kami szelvényre szólt. Végül nem 5/7 kombit tettem, mert az már erős pénzkidobás lett volna. Egy meccset le kellett szednem, így csak ~1251x odds lett rajta 200 ->250.355 a nyerő szelvényen. Az előbbi szeló 5k-s alaptéttel ment, meg még 1-2 apróság.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Deck
titán
Na milyen a meccs? Statisztika és élő kommentár szerint kikap a United.
PS5
-
föccer
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #79077 üzenetére
Hát, csak statot látok, de ez alapján úgy ki fognak kapni, mnt a huzat.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Deck
titán
válasz föccer #79078 üzenetére
Miért pont a Unitedra fogadtál? Annyi jó meccs van ma. United idegenbe kikapott 4-0ra is és nagyon gyengén szerepelnek. Bayern is gyenge, Real sem villog.. Persze lehet véletlenül betalál a United de nagyon gyengék. Előbb fogadnék valami ismeretlen csapatra statisztika alapján mint rájuk..
[ Szerkesztve ]
PS5
-
juliabrilke
veterán
Burnley gólt vagy DNB H-t valaki játssza?
-
föccer
nagyúr
Így volt kedvem.
Egyébként a második félidőt eddig hozzák. Az elsőbe meg nem kaptak gólt.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz juliabrilke #79083 üzenetére
én még 1,72-ért raktam a góljukat az 1. félidőben, lassan jöhetne, nem bánnám
-
yogibear
addikt
Mai ht/ft bohócság.
Derby - Ipswitch 2/1
Belupo - Lok. Zagreb 2/1
409 odds...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
pohár
félisten
válasz juliabrilke #79089 üzenetére
szép bizony, 6,50
-
törölt tag
Mu
-
L_YKing
addikt
****a ****a a ****a *********át az a ***is ***án ***a *******************MU
ja és még: *******
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
razorka777
veterán
Volt valaki aki meglepődött a 0-0-ás végeredményen?
Én nem.
Mondom ezt úgy, hogy 20 éve MU drukker vagyok.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
B-L-A-C-K
titán
válasz razorka777 #79093 üzenetére
Akkor gondolom raktad is, grat a nyereményhez...
-
giigz
veterán
válasz razorka777 #79093 üzenetére
Legalább a meccs előtt írtad volna be, hogy ne lepődjünk meg
-
dnl91
tag
Leverkusen megoldja
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI FPV Drone ÚJ szett SOHA nem használt 0h repülési idő
- ELADÓ Quansheng UV-K5(8) kézi amatőr rádió
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo FMC RC drón - 4/3" Hasselblad kamera - újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest