Új hozzászólás Aktív témák

  • yogibear

    addikt

    válasz Chereiose #70574 üzenetére

    Na akkor figyelj: a bundás meccsek töredéke csak a különféle lefizetett maffiás bunda.
    Miért? Mutatom...Ha értően elolvasod a témában megjelent pár cikket például a tavaly tavaszi letartóztatásokról, ott van feketén-fehéren, hogy egy megbundázott meccsre 60-80ezer eurót költöttek (ebben értelemszerűen a fogadás tétje nincs benne, csak a lefizetések). Na most kezdj el osztani-szorozni.
    Kell egy ismerős, meg egy ismerős ismerőse, meg még pár, akin keresztül el lehet jutni a játékosokhoz. Ezekre is pénzt kell költeni a 80ezerből, szóval egy lefizetett játékosra maximum kb 8-10ezer euro juthat. Maximum, de lehet kevesebb...Ennyiért kockáztat a nyomorult, hogy ha bukik a banda, ő is megy dutyiba.
    3millió forint átszámítva... Ennyiért csak az igen primitívek bundáznak...
    Most gondold végig azt, hogy mi van, ha a játékos megkeresi az ellenfél csapatának játékosát és megbeszélik egymás között a bundát: "nézd haver, most mi nyerünk, a visszavágón meg ti és mindenki jól jár".
    Pénz nem mozog, a bunda lenyomozhatatlan, ha nem köp valaki, azt meg nem fog, mert ő is bukik... viszont mindketten csak nyernek... a fogadó meg adott esetben veszít.
    Na most... lebeszélik, hogy mondjuk ht/ft 2/1 legyen a meccs, ami átlagban 25 körüli odds...
    Ez megrakja a játékosok ipamja-napamja, unokatesója, satöbbi, nem saját maguk...
    Ha csak 400 euróval fogadja meg egy irodánál, akkor már összejön a 10ezer euró és nincs semmi kockázat...
    Persze nem egynél fogja megtenni, hanem 5-10-nél, logikusan...
    Egy ilyet megcsinál egy évben kétszer, mellette meg csinálnak 2-3 over 6,5-öt átlag 20 körüli oddsért és néha egy-egy hazai zakót, ahol a V odds 5 felett van... sose kapják el, nincs lefizetés, pénzmozgás, csak egymás közti megbeszélés...
    Emellett van olyan is, amikor a vezetőségek beszélik le egymás közt a csapatok bundáit, mert kell a kasszába a pénz, ilyen is sok van, nem egy csapat így tartja fent magát... csak meg kell nézni, amikor pl. egy Rec. Huelva vagy egy Ipswitch vagy egy Derby ősszel szarrá ver majdnem mindenkit, ott van az első háromban, aztán tavasszal szép lassan csúszik lefelé, míg leér a feljutási osztályozós helyek alá közvetlenül... Ki így sosem esik, de feljutni sem akar... ez így pont megfelelő...
    Na ezek a megbeszélt bundák szoktak néha kiszivárogni haveroknak, hogy "te figyi tegyél már arra, hogy nyerünk 3 góllal, mert az neked jó lesz - tuti? - majd meglátod"... és így is lesz...
    Na ilyen meccsek esetleg megjelenhetnek a neten, mert ha már egy kívülálló tudja, onnantól más is tudhatja... de maffiás bundameccs tuti nem kerül ki... betonnal a lábán a folyó mélyén végezné az, aki kiadná... de amiket te fácsén látsz, annak a 99%-a kamu... mint már előttem is írták, ki az a hülye, aki a tuti tippjét fillérekért eladja? Arra jó, ha tud ilyenről, hogy megteszi, nyer, és a tikettet kiteszi neked, hogy látod, én tudtam a tutit, gyere vedd meg a következőt... te meg fizetsz a kamuért... és ebből van a nyeresége. :))

    „Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”

Új hozzászólás Aktív témák