Új hozzászólás Aktív témák
-
halkow
őstag
végre nyertem már én is
214Hma ezt raknám
059 1 Brighton - Derby
County v-re[ Szerkesztve ]
Alcatel onetouch idol2s the king
-
yogibear
addikt
válasz Daniel Alves #62099 üzenetére
Ha rajtam múlna, egyiknek sem adnék semmit.
Egy nagy lószerszámon kívül...
Az utóbbi pár hétben nagyon hideg lehetett arrafelé egész Spanyolhonban...
Ancelotti például máskor ott "hőbörög" a partvonalnál, az utóbbi két meccsen, mikor mutatták, csak rezignáltan nézett kifelé a fejéből, mint aki előre tudja az eredményt... szánalmas ez az egész... hirtelen mindenki "elfelejtett" futballozni a nagyok közül: real, atma, barca, bayern, stb„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
zolynet
veterán
tegnapra ez a 3/4 ment volna de elbizonytalanodtam leginkább a paok-ban (hiányzók miatt, ill tömegtipp)
160 PAOK - Atromitosz Periszteri H 1.70
173 Groningen - Vitesse H 2.49
212 Motherwell - Inverness CT H 2.00
178 *(0-1) Paris SG - Rennes H 1.62szétszedtem és egyesével 200-al megraktam az utolsó hármat, melyből 2ött
600->900 ... végre pozitív, én már ennek örülök
Vitesse veretést gondoltam erősebben, 1k, de aztán maradtam a csóri edisönnélja és jött a pitts, kár h nem raktam ... mind1, ma majd a kacsákra teszek aprót
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
yogibear
addikt
Nézd, eddig sem voltak illúzióim... amióta elterjedtek az online fogadóirodák és óriási pénzeket hoznak a tulajoknak, azóta bármit elképzelhetőnek tartok...
Példa az Armstrong-eset... mikor kibukott a dolog, kiderült, hogy a 99% doppingol... nem 50, nem 75... 99...
De emlékszem arra, mikor valami mb1-es meccs ment a sporttv-n és a szpíker agyon lelkendezte magát, hogy ez mekkora, 4:3 meg hét gól meg micsoda mérkőzés és 1 óra múlva kint volt a szelvény, CS 4:3-ra megfogadva, vagy amikor a fagyika 0 70. percben még 0:2-re állt, és a végén 3:2-re nyert úgy, hogy a bíró addig hosszabbított, míg be nem rúgták a 3. gól... ott is ment a lelkendezés, egy órán belül meg kint volt a szelvény ht/ft 2/1-ről...
Szóval nincsenek illúzióim, a legnagyobbak esetében sem...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
dnl91
tag
Nekem ma ezek mentek, hátha.
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz B-L-A-C-K #62047 üzenetére
F@sza, most nekem is sikerult gyujtenem egy kis penzt, en is tervezem, hogy veszek egy sajat uj TV-t, van egy nagy Pana plazmank, 106 cm-es fullhd, az is volt vagy 200-300k, nekem meg lett egy 55 cm-es regi szar, mindig terveztem hogy lecserelem, mert nem lehet elvezni rajta semmit, de most mar tenyleg veszek valamit, bar nekem nagyon nagy nem kell, a sajat 106 cm-es TV-nket sem fogadnam el, 81-82 vagy nagyon max. 94 cm-es kell, de igazabol a polcsorba a 32" illene a legjobban, igy lehet maradok a 32"-nal, hozzam a 106 cm egyebkent be sem ferne, csak akkor ha uj szekreny lenne, de az meg szinten nem kell, es a 32"-t is elegnek erzem, eleg ritkan TV-zek... 100k korul szanok ra max, az a lenyeg h jol nezzek ki, jo kepe legyen, es persze csak fullhd, most ahogy raneztem, elegge lent vannak az arak, siman tudok valami jot venni ennyibol.
-
B-L-A-C-K
titán
Én kicsit tuti nem vennék, ha nem férne be a szobát átrendezném... Én is már több mint fél éve tervezem, mondom inkább gyűjtök, és nézem még több hónapig a kis dobozost de ha veszek már normális nagy legyen. Mondjuk bevallom még kicsit túl nagy ez ~3 méterről, de 1 hét és megszokom (remélem, amúgy 8 napom van rá hogy visszavegyem indok nélkül, a netes rendelés miatt)...
Szóval szerintem 47"-nál lejjebb ne add sémiképpen...
[ Szerkesztve ]
-
razorka777
veterán
Üdv srácok.
Újra elkezdtem tippmixelni, de már kijöttem a gyakorlatból.
A kérdésem a következő:
Négy meccset játszok meg kötésben(3/4) és így töltöm ki a szelvényt:Akkor 1200 forintot fizetek a lottózóban?
Bocs, ha buta a kérdés, de már totál elfelejtettem, hogy is kell játszani.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
stefyY
őstag
válasz razorka777 #62115 üzenetére
Nem. 100 forintos alaptétet is beállíthatsz, akkor 4x100 forintit fizetsz.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
königarjen
tag
Ha ezt a szelvényt küldöd játékba, akkor igen.
[ Szerkesztve ]
Rot und Weiß ein Leben lang! * FC Bayern!
-
törölt tag
Hali!
Igen, 1200 Ft-ot, amik ott alul vannak, azok kombinációs fogadások. A 3/4-es azt jelenti, hogy ha 1 meccsed elmegy, akkor még tudsz nyerni. Viszont kombikat nem ilyen 2,00 alatti oddsokkal érdemes játszani, hanem mondjuk döntetlenekkel vagy nagyobb szorzókkal.
A szelvény szerint ezeket raktad:
Brassó - Corona Brassó H
Otelul Galati - Poli Timisoara H
Universitatea Cluj - Steaua Bukarest V
FK Krasznodar - Rosztov HA 3/4 es kombi szerint 4 sorod van, soronként 300 Ft-al:
1.: Galati H, Steua V, Krasznodar H; várható: 1 760 Ft
2.: Brassó H, Steua V, Krasznodar H; várható: 1 165 Ft
3.: Brassó H, Galati H, Krasznodar H; várható: 1 175 Ft
4.: Brassó H, Galati H, Steaua V; várható: 1 145 FtHa 1 meccsed elmegy, akkor már csak akkor leszel pluszban, ha az a meccs a Brassó, szóval 1. sorod bejön. A többi esetben mindenféleképp mínuszban, mert ugye 1200 Ft a tét. Persze, ha bejön mind a 4 meccs, akkor 1200 Ft-ból nyersz: 5 240 Ft-ot, de ha alul nem jelölöd be a kombis fogadást és csak simán adod fel 1200 Ft-al, akkor:
8 375 Ft-ot.
Nem tudom, hogy direkt szeretnéd kombisként feladni, vagy csak azért x-elted be, mert már kijöttél a gyakorlatból, de kombit tényleg nem érdemes 2,00-2,20 alatti szorzókkal tenni.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Voltam lottózóba, vettem 2 bukszát, nem nyerte egyik sem, hihetetlen...
-
pohár
félisten
válasz cantus #62112 üzenetére
pont erre gondoltam én is, Isner kemény dió lesz, bár tegnap azt se tudta, hogy milyen rendezvényen van
nekem egyelőre Sáracica és Csokilány kellenek, hogy jöjjön az éjjeli szelóm, a többit még meglátjuk
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
sutyesz96
őstag
Mára tudtok valami nagytétest?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
pohár
félisten
válasz GabN73 #62129 üzenetére
most mondjam, vagy mutassam?
kicsit elkésve, de érettségizőknek (plusz még pár embernek ):
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
GabN73
addikt
-
sutyesz96
őstag
Betclicen mi számít jogosító fogadásnak?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
zolee5016
őstag
Derby,KR,Excelsior D-ban gondolkozok....lehet nézek még kettő Fra 2 D-t és 5/4-be gooooooooo
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
törölt tag
válasz sutyesz96 #62134 üzenetére
'Az ingyenes fogadási lehetőséget azok a Jogosult Játékosok kaphatják meg, akik megteszik első, jogosító fogadásukat és azt elveszítik. A jogosult fogadás olyan meccs előtti vagy élő, egyszeres vagy kombinált fogadás, amelyet bármely, legalább 3 kimenetelű sporteseményre kötött meg az ügyfél.'
-
veterán
-
pohár
félisten
válasz yogibear #62138 üzenetére
ez legyen a legkevesebb... (nem én csináltam, átszerkesztgetni meg nem állok már neki)
Gaben...
[ Szerkesztve ]
-
bajusz15
senior tag
Na, a tegnapi buko utan ma tettem teniszt, a kinai lanyka ( Li ) hozott egy kicsit, de az elso jatszmat latva fogtam a fejem, nehogy ma is bukjak, de ugyes volt
-
bajusz15
senior tag
Lejárt a szerkesztés
Tippmixpro-n nem tudja valaki, hogy mikor írják jóvá a nyert összeget? Eddig szelvénnyel játszottam, online-hoz még nem értek annyira. Köszi.Már rajta is van a számlán.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
na akkor hajrá: Serena 2-0 & Sharapova & Brassó & Nishikori
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Akinek van pénze neten annak ajánlanám a Macedónia-Olaszország női focit 7,5 gól felettbe.
Szerk.: Eddig 2 meccset játszottak egymással, mindkettő 9-0 lett az olaszoknak. Egy makedón srác elemzését olvastam, hogy 3 kulcsjátékosuk sérült, abból az egyik a helyi 'sztár', úgyhogy nagyon lazán megkéne lőniük az olaszoknak a 8-at.
Szerk. 2.: Már 0-1.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz anonymus89 #62148 üzenetére
Szerintem az is meg lesz.
Mivel már 0-5 így csak 11,5 felettre lehet tenni. Az is meglesz
[ Szerkesztve ]
-
dnl91
tag
Jézusom, az ilyenek minek lépnek pályára?
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest