- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Sweet.tv - internetes TV
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linux kezdőknek
- AliExpress tapasztalatok
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz ludowico #49199 üzenetére
- A Dortmund külön rákészült erre a meccsre (beáldozta a bajnokit a Hamburg ellen)
Azért ez nem egészen így volt volt vagy 2 kapufájuk és semmi sem jött össze nekik, 2-0nál meg kiengedtek...
Pepeninho: Mert úgy várja a fogadóiroda is az X-et mint én fél éve... (bár nem raktam most)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Máma nyer a Dortmund 100% !!
-
Speedhs
őstag
Egyébként kinek mi a pro/kontra a doretomund meccsel kapcsolatban?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Zjunior #49219 üzenetére
Keresgéltem neten, de nem tudom ezt honnan vetted, nem találtam róla infót hogy ne játszanának, sportgeza.hu is ezt a várható kezdőt írja:
Dortmund: Weidenfeller - Schmelzer, Papasztatopulosz, Hummels, Piszczek - Kehl, Sahin, Reus, Mhitarjan, Aubamexang - Lewandowski.
[ Szerkesztve ]
-
Pepeninho
őstag
válasz Speedhs #49212 üzenetére
Az a baj a meccsel, hogy ellenérv ugyanúgy érv is lehet valami mellett.
pl: Zenit nem játszott hetek óta! Kipihetnek, mentálisan teljesen felkészültek és éhesek, tele energiával. Ugyanakkor ez a kényszerpihenő hátrány is lehet. Rutin és összeszokás hiánya stb.
Megérzésből mondom, hogy a Dortmund behúzza. Szerintem altatnak is és a tavalyi elbukott BL döntőt most igyekszenek megbosszúlni!
Ps4, Xiaomi 11T
-
janos1988
addikt
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
B-L-A-C-K
titán
válasz janos1988 #49223 üzenetére
Azt lehet mindkettő lesz egy 0-0
Pepeninho: ezen a meccsen tényleg bármi lehet, viszont az hogy hónapok óta nem játszott tétmérkőzést a Zenit ez inkább negatívum szerintem, a foci nem olyan egy csapatnál mint a biciklizés azaz ha nem ülsz rajta 5 évig utána akkor is ugyan úgy tudod tekerni. Nem hiába nyomnak a csapatok szezon kezdete előtt egy halom felkészülési meccset, azaz sokat számít a több hét/hónap kihagyás focinál.
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Real 1,40
4K--- 5,6K
Lehet elkezdek építkezni.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
daara
aktív tag
mit gondoltok róla?
-
janos1988
addikt
1-1 hol gólzápor? Majd figyeljétek meg, hallgassatok a tapasztalt vénre.
Ha ez jön akkor holnap megy a Chelsea GG-re a 40k.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
ted_mosby
senior tag
A fenn hagyott online pénzemnek annyi , mert benéztem egy fogadást. 7 perc volt kiírva egy hokinál, így megnyomtam a 0.5 Overt erre mikor megteszem akkor derül ki hogy annyi volt hátra Hát buktam, már csak a befektetett pénzemben bízhatok
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
Zjunior
veterán
Akkor mindenki tutizza a Dortmundkát.
Én nem, akkor csak én veszítek ma!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
ted_mosby
senior tag
válasz Zjunior #49232 üzenetére
Én egyáltalán nem tutizom őket, Zenit 1xet nyomattam . fentebb linkeltem képet is
Oroszország nem egy könnyű hely.Hiányzók:
Zenit: Danny (15/10 házi gólkirály) , Ansaldi (6/1) Roman Shirokov (10/5)
Dortmund: Sven Bender (19/1) , Gündögan (1/0) , Subotic (10/0) Hummels (11/0, az ő játéka kérdéses)
Kuba (16/2)[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
Zjunior
veterán
válasz B-L-A-C-K #49234 üzenetére
Team news
Lewa tolja...
Elnéztem.
Marco Reus and Sven Bender (both thigh) returned to action at the weekend after respective two-week absences, but the latter may be sidelined until May by a groin injury sustained in the first half. Hummels could play following a heel problem, while Erik Durm has a thigh complaint. İlkay Gündoğan (spine), Neven Subotić (knee) and Jakob Błaszczykowski (knee) are long-term absentees.[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
peter9228
aktív tag
Sziasztok!
Most fedeztem fel ezt a topicot, szóval mostantól látogatni fogom. Eddig nem nagyon tippmixeltem, de mostanában valahogy megfogott. Na persze nem a pénz miatt játszok, kis tétekkel akarok fogadni. Ma tettem is egy szelvényt, szerintetek? [link] -
törölt tag
Lewandowski játéka közben eldőlt, pályán lesz, csak kérdéses, hogy mennyi ideig, illetve, hogy kezdő vagy csere lesz, ezt aligha nem egy félórán belül megtudjuk!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Android felhasználók OFF topikja
- Starfield
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- Milyen autót vegyek?
- Ukrajnai háború
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest