- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Milyen program, ami...?
- Microsoft Word topic
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Elveheti az USA a Chrome-ot a Google-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
ted_mosby
senior tag
Wavrinka bíztatóan kezd, lehet tenni az adogatásaira De ne vegyétek készpénznek, ugyanis Nadal ellen van
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
L_YKing
addikt
válasz Daniel Alves #43797 üzenetére
Érdekel ez a klón.
Ezt kajak kipróbálom.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
4850 oc
aktív tag
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni hogy hol lehet megnézni azoknak a mérkőzéseknek a fogadási számait
amelyek nincsenek benne a fogadási újságokban??Lehet hülyén tettem fel a kérdést.......
A lényeg pl.: azt tudom az újságból hogy a 222-Inter-Catania de pl ez nincs benne hogy Hercules-Tenerife az Eredmények.com on néztem.........Hol lehet megnézni a Fogadási számát....?
üdv -
ted_mosby
senior tag
válasz 4850 oc #43803 üzenetére
Hát ha nincs kínálatban ergo, újság internet, akkor sehol Nem olyan bő a kínálat hogy minden meccs benne legyen. De nézd meg a tippmix.hu-n.
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
VegyesTamás
senior tag
válasz L_YKing #43802 üzenetére
ez a cucc ez ara jó, hogy mindkét eszköz (android, és ios) felé támasztott elvárásaidat pillanatok alatt lerombolja egy teló személyében
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
4850 oc
aktív tag
Oksa köszönöm.
-
umek7
őstag
válasz VegyesTamás #43805 üzenetére
Ez így van. Nekem volt "szerencsém" kipróbálni egyet, első blikkre tényleg nagyon nehéz megmondani, hogy ez kínai (persze lehet, hogy egy igazi hc apple fan egyből levágta volna), de 1-2 perc nyomkodás után már tudni lehet mindent. Tiniknek jó.
-
Zjunior
veterán
Herenveen-re minaz a 2,50 odds?
Udinere is jó szorzo van!
X-2 be ajandek !!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
plus44
veterán
Nézzétek a Nadal meccset, elképesztően jó!
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
plus44
veterán
Dánok ma nyernek?
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
lacy86
addikt
Wawrinka
-
-
Daniel Alves
őstag
Még nincs vége a mérkőzésnek...
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
lacy86
addikt
válasz Daniel Alves #43817 üzenetére
Most nagyon leeresztett a svajci
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
umek7
őstag
Azért elég ritka, hogy ilyen jó szorzóval kínáljanak egy "papírforma" Dán győzelmet hazai pályán. Máskor 1.30 fele van, most 1.70-ért is el lehet csípni. Hmm...
-
gery2123
őstag
Hú basszus még jó hogy nem raktam meg Nadal-t. Wawrinka lemossa ma.
-- PSN_ID: GerY2123
-
-
lacy86
addikt
Nah most nyerte meg Wawrinka!
Azt a mindenit! -
Zjunior
veterán
Getafe-re ment 10k X-2-re egy jogos gólt vettek el...
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
ted_mosby
senior tag
Most vettem észre hogy hendivel nyomattam az Intert Jó nagy hülyeség volt 1.89ért de imt lehet tenni mostmár hajrá Inter
-
L_YKing
addikt
Hány perces a félidő egy kosárnál?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
B-L-A-C-K
titán
-
Pepeninho
őstag
Jó kis csapat ez a Verona!
Ps4, Xiaomi 11T
-
lacy86
addikt
Sampdoria es Parma gyozelem mennyire realis
-
L_YKing
addikt
All-in Milan. Ha nem jön akkor kampó.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Zjunior
veterán
válasz Daniel Alves #43847 üzenetére
23
Milanon gondolkozok meg az Udine x2 20ért![ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
giigz
veterán
Cantu 1,58
Brose Baskets 1,09
Dunaújváros 1,58
Atl. Madrid 1,38
Ajax 1,331k -> 5k
-
B-L-A-C-K
titán
Elég jól indult a napom, leszámítva azt hogy hazaérek és látom vezet a Celtic már megint, hogy verjem bele...
Mivel ugye raktam, 12 ezerért ment Lyon, Celtic X, Ajax, Milán....Viszont a megrakás után volt még időm mert mentem egy helyre időre, ezért rámentem 2 bukszára, egyiken 2 ezer másikon semmi, azaz nem nyertem semmit. Jó mondom akkor rakok egy max tétes Puttót 4 ezerért, elég nagy volt a sor... Éppen új húzás előtt kb 5-10 másodperccel húzattam le, vártam egy kicsit és már adtam is vissza nézze meg...6+0 32 ezer... A mezőt ha még eltaláltam volna 96 ezer...De így is örültem....
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.