- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
- Starlink
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NORBl
aktív tag
Srácok, aki nem sajnálja a mixét megosztani, az nem küldene nekem privátban ? Napok óta teszek, de eddig semmit nem nyertem, jó lenne egy kis sikerélmény.
-
bab1987
tag
Mai irányvonal:
Angol félidő X vagy második félidőben lesz több gól
Ukrán H
Német 3,5 over
Verdasco
Strycova
Suarez NavarroEzekből megy majd 3.
psn:balazsb1987
-
NORBl
aktív tag
Kevesebb mint 1,5 gól, az akkor azt jelenti, hogy 0-1-2. Ha három gól van akkor meg már bukom ?
-
törölt tag
Ez szerintetek mennyire amatőr dolog?
Alapgondolat: Anglián rajta a kényszer, Wales szeret szaladni. Egymásnak esnek és nem lesz X.
A: 10 egység 1,5x odds Anglia
B: 2 egység 6,3x odds WalesA esetben nyersz 3 egységet, B esetben pénzednél vagy, ha mégis X akkor persze bukta. (Nekem sokszor az a bajom döntetlenre nem tudok tenni, tegnap este franciák meccsén is fél11-kor 1,85-ért tettem "vagy" fogadást, mert úgy tűnt a játék csak bekotornak egyet.)
Akár mindhárom mai meccsel el lehet ezt játszani, vagy ez így hülyeség?
-
GoTReX
őstag
Tippmixpron van elő videoközvetítés,vagy grafikai ábra a meccs folyamokról?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
kene84
aktív tag
Izland elleni meccsre már 8000 HUF-os kockázatmentes élő fogadás van a bet365-ön.
-
!Tupac!
tag
Vardy+Lafferty+Lewandowski a mai trió , 33.75@ odds
-
B-L-A-C-K
titán
Azért ez korrekt!
-
zsolti72837
addikt
Ki mit rak mára?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
lord_m
senior tag
válasz zsolti72837 #149876 üzenetére
Részemről egyelőre csak az Ukrán tuti.
-
janos1988
addikt
Ma is a szokasos. Mind3 meccs 1. Fi 1.5 gol folott egynesbe es 3/2 be sorja 220 ft-tal es ment egy patentba 6+ golos sorja 50 ft-tal.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
pohár
félisten
akkor kezhessük, 2 gól jöhet az angolokra
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
B-L-A-C-K
titán
Dikk Béla...
-
Jarod1
addikt
pont most akartam megtenni az angolokat, xerencsére lemaradtam...
-
Digestive
veterán
Akartam rakni mára egy Trixie-t. Wales, Lengyelország, Észak-Írórszág. 500-as alapra valami 160k várható. Kimentem füvet nyírni és elfelejtettem. Hát mire jövök be??? Béla bebaszta...
-
GabN73
addikt
válasz Digestive #149889 üzenetére
Észak-Ír meccs azért kemény lesz, szokásosan betolják majd még a szurkolói buszokat is a kapuba (eddigi válogatott mérkőzéseik alapján), Ukránok pedig szeretnek hajtani. Over 1,5, esetleg 2,5, vagy ukrán hendi mehetne inkább arra a meccre. Oké tudom hogy trixie, de na...
-
mtcob
senior tag
Szép kis kapushiba volt...
Innen max egyenlítést nézek ki, Wales jól védekezik, beparkolnak majd kapu elé
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Na azért!!!
PSN: xszabikax
-
pohár
félisten
válasz konci79 #149894 üzenetére
minek, már nyert
nekem eddig pipa, a neheze még csak most fog jönni... 10 & 2 gól szöglet a németekre, az ukránokra meg H és 9 szöglet
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
SzlobiG
félisten
Miért raktam megint az angolokra.
Elkiabaltam...de attól még érvényes a fenti mondat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest