Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
maradt még az argentínokban 0:0?
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
a holnapi BL-re lehet szögletre is fogadni, de kötéstiltásba rakták mindennel
szép munka, meg kell hagyni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
yogibear
addikt
válasz f(x)=exp(x) #147104 üzenetére
Ha nyomi fing tegnap nyer otthon, mind3 jött volna, de sajna az X az mindig benne van...
Ha a két skót valamelyike "meglepi" lesz, pénzkeresési célzattal, nem lennék meglepve, Rangers ugye bajnok, Livingston kiesett illetve osztályoz a bent maradásért...
Még a Hiberniannek van esélye a 2. helyre, mert azzal 2 meccsel kevesebbet kellene játszania a feljutásért...
Walsall - Shrewsbury - egy pénzcsinálós V nem lepne meg, hazai tuti osztályoz, vendég egy győzelemmel tuti bent maradó lenne... és a Walsallnak volt olyan 6 meccses hazai szériája, amiből 4-szer zakózott... egy másik kiesés esélyestől, a Chesterfieldtől is kikapott már otthon 4,5 oddsért, a mostani 5,25 jobb ennél.
de ezek erős kamikWimbledon H de minimum 1X - H esetén a Wimbledon tuti osztályozós, de gyakorlatilag a Portsmouth is, mert maradna 6 pont előnye a 7. helyen és a gólkülönbsége sokkal jobb a Cambridge előtt (29 vs 11),
1X esetén a Portsmouth tuti osztályoz, a Wimbledon előnye lenne 6 pont, de a gólkülönbsége nem sokkal jobb a Cambrdige előtt, így még 1 pont kellene tán a maradék 2 meccsen...
Bár kérdés, hogy a Cambridge akar-e osztályozni, volt ő már első 3-ban is idén, csak szépen lecsusszantotta magát,
Másik a Norrköping H... igaz még idény elején vannak, így a meglepik befigyelhetnek, de a tavalyi bajnokról van szó, aki tavaly 20 - 6 - 4 HDV-vel nyerte a bajnokságot...ebből a hazai 11-2-2...Prón a svéd H 1,80, az angol H 2,35, az angol 1X 1,35
a svéd H plusz angol 1X duplázósnak @2,43-ért elég jó opciónak tűnik...
a két H együtt @4,23 odds... kicsit merészebb, de egyáltalán nem lehetetlenJa és a Wimbledon és Portsmouth utolsó 10 meccses formája hajszálra ugyanaz, de a Wimbledon utolsó 5 meccsét mind nyerte, a Porti meg csak 3-at belőle...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz yogibear #147105 üzenetére
Még akár egy ht/ft 2/1-et vagy 1/2-t is kinézek belőlük...
Wimbledon idén 4-szer nyert így "csoda fordítással" és kétszer kikapott, a Porti 2-szer nyert és 1-szer kikapott...
2015.08.15 Crawley Town - Wimbledon 1/2
2015.08.18 Wimbledon - Cambridge Utd 1/2
2015.09.19 Wimbledon - Notts County 2/1
2015.12.12 Wimbledon - Stevenage 1/2
2016.01.16 Wimbledon - Mansfield 2/1
2016.03.19 Wimbledon - York 2/12015.10.10 Cambridge Utd - Portsmouth 1/2
2016.04.09 Dagenham & Red. - Portsmouth 1/2
2016.04.16 Portsmouth - Plymouth 1/2[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Annyi jó tenisz meccs van ma, hogy nem is látom hogy tudnám szűkíteni a listát, vagy hogy csoportosítsam mára őket. Mindegyik inkább value bet, mintsem napitutik, de ennyiért valami okos kombit ki lehetne hozni...
Becker Benjamin (DEU) (92)
Silva Dutra Rogerio (BRA)(101)Munoz-De La Nava Daniel (ESP) (95)
Cervantes-Huegun Inigo (ESP)(57)Daniel Taro (JPN) (90)
Diez Steven (CAN) [Q] (264)Lorenzi Paolo (ITA) (51)
Ymer Elias (SWE) [Q] (132)Cecchinato Marco (ITA) (93)
Sijsling Igor (NLD) [Q] (131)Pospisil Vasek (CAN) [7] (45)
Struff Jan-Lennard (DEU)(112)Vesely Jiri (CZE) [6] (63)
De Bakker Thiemo (NLD)(102)Berlocq Carlos (ARG) [Q](154)
Chung Hyeon (KOR) (84)Chen Ti (TAI) (220)
Wang Yeu-Tzuoo (TAI) (327)Halys Quentin (FRA) (202)
Fratangelo Bjorn (USA) [4](117)PSN: xszabikax
-
skeli
tag
válasz pohár #147102 üzenetére
Van most már sárga lap, kiállítás, tizenegyes, gólszerző fogadás is, de minden kalkulátor kötéstiltásnak írja... Bármelyiket bármelyikkel... lehet a terminál attól elfogadja... Tavaly még a retro-papíroson nem így volt...
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
pohár
félisten
válasz skeli #147108 üzenetére
a profizmus netovábbja, na
én gólszerzőt nem látok sehol amúgy
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
C0d3r
addikt
válasz pohár #147109 üzenetére
Pro-n a lista elején van.
Manchester City - Real Madrid | S. Agüero szerez gólt?
Igen 2,15
Nem 1,55
Manchester City - Real Madrid | K. de Bruyne szerez gólt?
Igen 3,25
Nem 1,25
Manchester City - Real Madrid | C. Ronaldo szerez gólt?
Igen 1,80
Nem 1,80
Manchester City - Real Madrid | G. Bale szerez gólt?
Igen 2,50
Nem 1,40 -
dnl91
tag
Na és a meccsre ki mit mond? (City-Real)
GG, legalább 5 sárga, 11 szöglet?
-
pohár
félisten
válasz C0d3r #147110 üzenetére
ott nem néztem, csak a mixes részét, ott van kötéstiltásban minden szar... pedig az o9,5 szöget & gg egész jónak tűnne 2,65-ért
bet365-ön amúgy freebet van erre a meccsre, kár, hogy nincs a kártyámon szinte semmi pénz
[ Szerkesztve ]
-
Aventador91
őstag
Ma elment fogadási életem legkissebb odds-a. Egy ideje azzal próbálkozom hogy teniszeket fogadok, sok kicsi sokra megy alapon teniszeccseket kiválasztok élőben ahol az egyikre már 1, 05 az odds. ilyenekből kiválasztok jópárat kötésbe. eddig jó is volt, megháromszoroztam az induló tőkémet. telefonról szoktam fogadni munka közben, kivalasztottam odds alapjan a meccseket, de dolgom lett és nem tettem meg a fogadást. 5 perc múlva már csak egy meccs maradt a listámon, a tobbinek vege lett. na szóval amelyik megmaradt meccs 1,005 volt már csak az odds, de mondom áá nem ikszelem ki mert szar lassú a telóm, benthagyom, sok vizet nem zavar, az mar úgyis jön. hát nem... az a kis nyamvadt odds vitte el. nem 1.05 hanem 1.005 ;D
-
föccer
nagyúr
válasz Aventador91 #147120 üzenetére
Többszörösen hátrányos helyzetű stratégia.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
margithid
veterán
válasz Aventador91 #147120 üzenetére
Én láttam már elmenni 1.001-es oddsot is!
Ilyeneket észre se szabad venni. Sokszor ajándék 1.50-ös oddsok vannak, nem is értem minek rakni 1.40 alatt... -
Digestive
veterán
Nekem ez ment a mai City - Real meccsre:
GG
szöglet 10,5 over
sárgalap 4,5 over1,5k>>>9k
-
yogibear
addikt
Norrköping elég necces.
na piros a vendégnek, tizi a hazainak erre Nézőtéri rendbontás miatt félbeszakítva.... ennyit a svédekről... vagy a sok nemsvéd lázadozik?
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Aszonták nem lesz benzina lesz cr7 erre van benzina nincs cr7...
zakó szaga van...
ráadásul benzina és béla sem 100%-os szvsz
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz B-L-A-C-K #147129 üzenetére
karvalyáll, kazimir lukács vaszkez...
ramos meg az eddigiek alapján betolhatott meccs előtt 5-6 felest, mert félrehord a lába...
béla is elég szottyos eddig, meg benzina is...nagyon "csak ezt a meccset ússzuk meg valahogy" stílusban tolja a margit...
1:0 (0:0) lesz... vagy 2:0 (0:0)
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz yogibear #147130 üzenetére
le lehet ám írni a neveket rendesen is, nem igazán vicces, vagy jópofa, inkább kibaszottul irritáló (bármilyen csapatról legyen szó)
-
yogibear
addikt
válasz B-L-A-C-K #147135 üzenetére
eddig simán benne van a meccsben
persze a "mániámat" a félidő D-t megint elfelejtettem rakni... na majd a holnapin.
tavaly pl. mindkét elődöntő első meccs félidő D volt... annyiban mérvadó, hogy itt már egyik sem szeretne az első meccsen hátrányba kerülni, így elején még óvatosak... aztán a 2. félidő hozza a gólokat...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz Silent77 #147138 üzenetére
félidő X az meglesz az over eddigiek alapján elég necces...
persze rakhattam volna még élőben 1,9-ért, kellett volna...csak ez a nyomi Wimbledon ne kapjon már ki otthon...
mert elviszi a jól kiókumlált duplázómatmeglepetééééés (vagy nem ): vezet a Livingston. 8-as oddsocska...
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
én kockáztatok, csak a biztosra megyek... ( )
Atl. Madrid - Bayern München Pontos végeredmény Döntetlen 0:0 6,75 Nyitott
Manchester City - Real Madrid Pontos végeredmény Döntetlen 0:0 13,50 Nyitott
92.81*...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz Chereiose #147142 üzenetére
tettem egy olyat is, hogy lesz tizi. de remélem, kihagyják...
**
(#147144) Chereiose
az pk. de mi van, ha a spori tett rá, hogy lesz?[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Hát ez a Wimbledon mexopat...
bezzeg Leivinstoun-ban nagyon hideg van gugli szerint alig 3 fok
8-aa oddsért... ami tegnap még 11 volt...[ Szerkesztve ]
-
dnl91
tag
Mai napra kezdésnek: Safarova + Makarova dupla.
-
yogibear
addikt
válasz dnl91 #147146 üzenetére
PRAGUE, Czech Republic - Lucie Safarova returned to winning ways by battling past Mariana Duque-Mariño at the J&T Banka Prague Open on Tuesday afternoon.
Since returning from the bacterial infection that blighted the end of her 2015 campaign and forced her to skip the Australian Open, Safarova has found wins hard to come by. In fact, the Czech had fallen at the first hurdle at all five tournaments since making her comeback.
When she dropped the opening set to Duque-Mariño, another disappointment looked on the cards. However, perhaps buoyed by the home crowd, the No.2 seed fought back to complete a 3-6, 6-3, 6-3 victory in a fraction over two hours.
Safarova necces kicsit...
-
sz_abika
addikt
Struff meccsel jól rábasztam, hogy mára lett áttéve...a tegnapi esős salakon kevésbé fájt volna Pospisil adogatása neki, de ma ki fog kapni, én meg bukok
PSN: xszabikax
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest