Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    Na megnéztem ezt a csodát, hát tényleg brutál volt, de szerintem semmi kirívó, bár már láttam annyit a mai világ embertrancsírozó filmjeiből, hogy valószínű azért nem lepett meg. Legalábbis nálam Carol kislányos jelenete sokkal durvább volt tartalmilag, mint ez, ez sima olcsó trancsír semmi más...

    Negan viszont egy kibaszott pszichopata, az egy dolog, hogy zombi apokalipszis van évek óta, ember is kell ölni, sőt akár enni, meg egymásnak esni a túlélésért. De ez egy hidegvérű, pulzusszám nélkül végigzongorázó elmebeteg kibaszott állat, és még trollkodik meg vigyorog az egészen, még élvezi is, főleg úgy hogy Rickékre az égvilágon semmi szüksége nem lenne, csak saját szórakozásra meg unaloműzésre csinálta az egészet. Fel nem tudom fogni, hogy egy ilyen ember mi, nem ismerjük az előéletét de nem börtönből szökött pszichopata gyilkos azt gondolom, ő annál ezerszer rosszabb. Fel nem tudom fogni egy ilyen milyen életet élt még a normális világban, elképzelhetetlen is.
    Nagyon durván túltolták ezzel a sorozatot, a nézettség visszaszerzése érdekében, ez tényleg annyira kiugrik, hogy nem illik bele a sorozatba se józan gondolkodásba, még egy zombi világban se.
    És nagyon remélem valami kibaszott frappáns módszerrel fogja Rick eltiporni. Nem így ahogy ő csinálta, hanem pont máshogy, egy ilyen állat mint Negan, pont annak örülne ha a vég így érné utol, ahogy ő is csinál mindent. Pont azt nem kell megadni neki. Jól szétzülleszteni a társaságát, jól lenullázni, eltüntetni nyomát annak amit megalkotott az utolsó porig, majd hagyni szépen hadd nézegesse. Nála az nem megoldás, hogy agyonverik, ő pontosan azt is szeretné, mert tudja jól hogy az élet szabályai abban a világban rá is érvényesek és utol fogja érni úgy is.

    Rick kirohanása a baltával nagyon nem volt jó, tudta jól hogy ha meg is öli, abban a pillanatban szarrálőnek mindenkit, szépen nyugodtan ülve kellett volna maradni, pont az baszta volna fel Negant.
    Ezzel szemben Daryl pofánverése nagyon kellett, az jó volt hogy kirohant.

Új hozzászólás Aktív témák