Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Eleg fasza resz lett, talan a legjobb. Sok harc, sok zombi, sok siras.
Spoiler: Rick elmondja mit mondott neki Jenner, meg latjuk mi lesz a 3. Evadban. A borton.
Meg a resz elejen ott a helikopter is. Andrea-t meg vajon ki mentette meg??? Varom az otleteket... Az a ket kez nelkuli, fekete zombi vagy ember erdekes.
Most azok miert voltak lancon??? Walkerek? Es ha igen miert maradnak egyhelybe?:S¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
rétisün
veterán
"TWD 2x13 felirat este 10 és 11 között lesz." forrás....
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Bencus88
nagyúr
Megvan a felirat
-
Bencus88
nagyúr
Nincs mit én most nézem nagyon izgalmas
-
Bencus88
nagyúr
Na én is túl vagyok ezek a részen.Nem volt rossz bár évad zárásként azért ütősebb befejezést vártam volna.
-
rétisün
veterán
nocsak, alias a twitteren írta, hogy csak este 10-11 között lesz felirat....ehhez képest meg már itt is van
megvan az esti program
(most nézem, az aktuális rész meg még csak most csordogál lefelé )
(#865) leslieke: többször nézős: TBBT, esetleg archer, raising hope, south park néhány rész
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
leslieke
Jómunkásember
(#871) rétisün igen, még a TBBT is többször nézős.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Gyufaaa
veterán
SP:
Végre! Ez über jó volt! A kaszás a két ördögével kíváncsi leszek ki lesz. Lehet, hogy Merle????
[ Szerkesztve ]
-
adyz.
aktív tag
a képregényt nem nézem, így nem tudom. és valóban hatalmas jelenet volt, ahogy megjelent
Avicularia: remélem hoz majd pár üde színfoltot a következő évadba, mert ez a második évad elég érdekesre sikerült. nagyjából a fele részek jók voltak, a maradék pedig nem is kellett volna.
egyébként nagyon várós a harmadik évad, kíváncsi leszek a börtönre...[ Szerkesztve ]
-
adyz.
aktív tag
!SPOILER!!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!
"Merle visszatér a sorozatba Randall haverja gondolom Merle lenne, azaz a másik csoport vezetője. Randall valamelyik részben említette, hogy nőket erőszakoltak meg a haverjai .. Meg akiket Rick lelőtt a bárban, pont olyan betegek mint Merle.
Ez a csaj meg Michonne lenne, mármint akihez az a két zombi volt kötve. És ami engem is a legjobban izgatott, miért hurcolja őket magával ? A két zombi: Az egyik a volt barátja, a másik pedig a volt barátjának a legjobb barátja. Azt, hogy miért hurcolja őket magával jó kérdés.
Valamint a 3. évad csak a börtönben fog játszódni .. És igen, lemerem fogadni, hogy a 3. évad 1. része azzal fog eltelni, hogy megtalálják a börtönt, meg találkoznak Michonneval meg Andreával."
érdekes lesz.
olvastam még olyat is, hogy a börtönben találni fognak még élő elítélteket (természetesen pszichopaták) és Hershel lányai bánják...a képregény szerinttényleg érdekes lesz a következő évad, rengeteg a kérdés és a találgatás
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
"Merle visszatér a sorozatba Randall haverja gondolom Merle lenne, azaz a másik csoport vezetője. Randall valamelyik részben említette, hogy nőket erőszakoltak meg a haverjai .. Meg akiket Rick lelőtt a bárban, pont olyan betegek mint Merle.
Ebből gondolod, hogy Merle a másik csoport vezetője?
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
keIdor
titán
Fő, hogy lesz Merle megint.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
rétisün
veterán
vicces......ebbe az egy részbe sűrítették bele az évad összes zombiját
ráadásul mindenki milyen jó céllövő lett, minden lövés pont fejbe egy zombit.
sebaj, azért végignézem.
-
Gyufaaa
veterán
Jah. Hát a soti is olyan, hogy csak egy pontba lövi meg a fejét. Az érdekes volt De ez legyen a legkevesebb szvsz. Most legalább a sztori jó volt.
Ami még furi kicsit, hogy halkan lopakodnak, meg a fegyó hangjára felfigyelnek a zombik, de a csopper durrogó hangjára immunisak
[ Szerkesztve ]
-
Dyrtyho
őstag
A 2x13 évadzáró epizód nekem is adta nagyon. Csak egy kérdésem van. Csak én láttam rosszul, vagy már Rick is kezdi átvenni ezt a Shane féle megzakkanást ? Mert a tábortűznél egy kicsit erős volt amit mondott, mondjuk azt megértem, hogy épp akkor ölte meg a legjobb barátját, de azért mégis. Amúgy jól értelmeztem a mondatát ami úgy hangzott, hogy mindannyian hordozzák a vírust, de az csak akkor jön ki rajtuk, ha már meghaltak ? Húúú, de messze van még az a 3. évad, mert ez a csuklyás Ninja Gaiden fazon nem kicsit strici, főleg hogy a két mögötte álló zombik kar nélküliek voltak.
best regards, egy fórumozó blogger
-
Apollyon
Korrektor
Azta Q végre itt van Michonne, meg a börtön is
A képregényben halálpontosan ugyanígy jelent meg Michonne, a láncra kötött két zombival. Annak értelme is van ám, azt mondta, hogy így nem támadják meg őt a hordák, mert hogy zombikkal mászkál, tehát álcának használja őket. Nincs karjuk, és alsó állkapcsuk sem (vagy asszem csak be van tömve a pofájuk) hogy ne tudjanak Michonnera támadni.
Michonne amúgy nem kaszával nyomja, hanem szamurájkarddal, és ez a jellemző a karakterre, pisztolyt meg ilyeneket nem használ.Ebben a részben amúgy inkább az volt a béna, hogy Andrea fut mint állat, két perc alatt lehagyná az a hordát, de mindig ottvannak körülötte. Na ez elég nonszensz volt.
Ricknek végre fel kellett lépnie, mert van egy-két nagypofájú gyökér, akik széthúzzák a csoportot. Lori egyre nagyobb biccs, remélem minél hamarabb megdöglik már, legkésőbb a börtönben. Amúgy ott elég sokat lesznek elvileg, az is lehet hogy ott is átvészelnek egy évadot legalább. Lesz Governor is, huhú, ha csak ennyire követik a képregényt már akkor nagyon tuti lesz
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
leslieke
Jómunkásember
Esti mese indul!!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
No, ez a rész rendben volt. Rick beszédére már régen szükség lett volna!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Apollyon #895 üzenetére
Ebben a részben amúgy inkább az volt a béna, hogy Andrea fut mint állat, két perc alatt lehagyná az a hordát, de mindig ottvannak körülötte. Na ez elég nonszensz volt.
Ha a horda szétszóródott - vsz. ezért volt egy az autópályán is -, akkor már hihetőbb a történet.
(#894) Dyrtyho
Amúgy jól értelmeztem a mondatát ami úgy hangzott, hogy mindannyian hordozzák a vírust, de az csak akkor jön ki rajtuk, ha már meghaltak ?
Szerintem igen, jól érted, mindenkiben benne van a vírus.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
ez nagyot ütött szerintem is.
bár már készülök a börtönös szüttyögésre és drámázásra
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest