Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Azt a sorozatot nem ismerem, de nem is fogom mert már így is túl sokat nézek
A képregény amúgy sokban más, nyugi nem spoilerezek , vannak alap hasonlóságok mint pl ott is meglőtték Carlt amikor az őzre (vagy mi volt az) vadásztak. Meg ott jóval összetettebbek de kevésbé stabilabbak a karekterek, viszont Andrea közel sem olyan gyökér mint amit levágott a legújabb részben. CDC meg nem volt a képregényben mint ami a sorozatban, ez pl nagyon jó ötlet volt.
Szóval szerintem a képregényt is elolvashatod, nem fogja elrontani az élményt(#150) Syl: Ez elég jó, ha ennyi rész van remélem sok évadot meg fog élni a téma.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Állítólag ez az évadnyitó minden nézettségi rekordot megdöntött az amerikai kábeltévéknél.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Vladi
nagyúr
Én is megnéztem. Elég vegyesek az érzelmeim. Spoi!
A kocsis jelenet jó volt, de valahogy hiányolom a post apokaliptikus érzést. Azért elég garasos rész volt. Pár roncs autó egy lezárt útszakaszon, egy kicsi erdő és egy fatemplom. Ennyit még a dunatv is összehozna.
A városi részek nyomasztóbbak voltak. Meg semmi közösség újraépítés, csak emberi drámázás. Jó kell az is, meg fontos, de nem évadnyitóban.
Aki hiányolta folytatnám a zombi élettani kiselőadás sorozatom. Elvileg neokortex szintjén leépültek a zombik. Tehát a fejlett érzékszervek sem működnek teljesen. Vagyis csak az ősi szaglás, ízlelés ami érintettlen. Ez szépen benne is volt az első évadban, amikor összekenték magukat béllel, hogy ne érezzék a friss emberhús szagukat. De most az milyen, hogy a lakókocsis zombi egyértelműen orientációs reakciót mutat hangingerre? Elvben csak nagyon erőteljes hangokat hallanak, ami passzol az agykéreg redukciós elméletemre. De most ez nem tiszta. Nem veszik őket észre a kocsik alatt, de ki se szagolják. Hááát... nem ártana az amc-be néhány anatómus.
Jah igen! Revidiálom magam. Légi úton a baktérium ágens terjed, testnedvvel csak a vírus!
[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
Apollyon
Korrektor
Nem tudom olvastad e a képregényt, de kb ott is kb ez volt, sőt még talán kevesebb is. A túl sok dráma valóban nem kéne, de azért ha a realitást nézzük biztos nem lenne egyszerű egy olyan világban élni ahol bármelyik pillanatban kínkeserves halált halhatsz.
Az Andrea-s rész valóban gáz volt, ott pofánvágtam volna hogy nem kéne feladni hülye p** stb, vagy adni neki egy pisztolyt hogy lője le magát, vagy vegyen be egy doboz altatót azt tűnjön el az erdőben valahol.
Amikor belépett a zombi az RV-ba, az valóban bénára sikeredett, túl figyelmes volt egy agyatlan halotthoz képest. Azt a részt eltúlozták. De egyébként jól halad a sztori, és gondolom a költségvetésre is ügyelni kell, azért nem látni 1000 különféle zombit / rész.
Amikor meg bekenték magukat zombival az meg azért volt mert azt állapították meg, hogy a zombik érzik egymás bűzét, és ha nem, akkor esnek neki áldozatuknak. És amikor bekenték magukat az első évadban a szereplők akkor pont ez volt, hogy bűzlöttek mint a többi kóborló, ezért nem foglalkoztak velük a zombik. Csak ugye elkezdett esni az eső...
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Nagyon jó ez a sorozat. Kedvenc.
Bár a képregény egy kicsit jobb.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
barnam_
nagyúr
Most végeztem az évadnyitóval:
SPOILER
Nem volt rossz, de én annál egy kicsit több akciót vártam volna, minthogy majd' 1 órán keresztül csak a kislányt keresgélik... Persze értem, hogy valamivel fel kell vezetni egy nagyobb sztorit, de az ilyen időhúzást nem szeretem. Azt sejtettem hogy a gyerekkel lesz valami, túl egyszerű lett volna, ha csak odamegy és megsimogatja az állatot. Nem is értem Rick miért hagyta hogy odamenjen, én a fiamat nem engedném a közelébe, az tuti. Azért nem egy nyuszika, amit csak úgy meglehet simogatni
SPOILER VÉGEAmit nem szeretek a sorozatban, az a sok üresjárat. Elnézném én a drámát is, de szerintem ahhoz nincs túl sok mondanivalója a sorozatnak. Sokkal jobb lenne, ha hullanának mint a legyek, közben egy kis dráma. De nem az hogy 1 órából 20 perc akció, a többi csak locsogás. Ha ez kellene, Barátok Köztöt néznék
-
Apollyon
Korrektor
Ennél azért jóval egyszerűbb dolgokba is bele lehetne kötni
Mondjuk azt hogy ez nőtt a legjobban Dale szívéhez és nem akar tőle megválni.. Vagy ez fogyaszt a legkevesebbet (ugye tudjuk hogy az USA-ban az autóknál nem ez a leglényegesebb szempont ). Szóval mindegy, elromlott és kész. Ha pedig nem kell megállniuk, akkor tutira beszívják.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
keIdor
titán
Hát ez nem volt egy hosszú rész.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
-
kenwood3
addikt
-
A második rész mindent vitt az amerikai kábeltévéken! Ennek örömére gyorsan lefixálták a harmadik évadot is! Szintén október végén indul, szintén 13 résszel!
-
-
-
-
Avicularia
veterán
Megnéztem a két eddigi részt.de ezt a sok marhaságot,meg kliséhalmot
Tiszta időhúzás,alig történik valami és lassan többen nyöszörögnek mint valami degenerált dél-amerikai sorozatban.
A zombik is hogy begyorsultak mostanra,nemsokára eljutnak a down of the dead 2004 zombijainak teljesítményére.
Kizárólag azért nézem,mert kedvencem a zombis téma,de lehet inkább megvárom az évad végét és ledarálom. -
BITBOYS
addikt
válasz Avicularia #180 üzenetére
Nemár, ma reggel hallottam a rádióban, hogy nézettségi rekordot döntött amcsiban, én is odáig vagyok a sorozatért
Tényleg reneszánszát éli a zombi mozi -
Ízlés dolga. Én pl. az Inception-től meg a The Dark Knight-tól megyek falnak.
-
Apollyon
Korrektor
"Tiszta időhúzás,alig történik valami és lassan többen nyöszörögnek mint valami degenerált dél-amerikai sorozatban."
Gondolom próbálják lemodellezni hogy működne ez a való életben. Ha a te barátaid, ismerőseid meg akiket szerettél meghaltak és szétrohadva támadnának rád a beleikkel a nyakukban hogy élve kiegyék belőled az agyad meg a többi szerveidet biztos te sem a legboldogabb napjaidat élnéd.
Abban igazad van hogy tényleg begyorsultak a zombik az eddigiekhez képest, és ez gáz. De mondj egy horrorfilm/sorozatot amiben SEMMI klisé nincs.. Alapból is nagy a költségvetésük, a maszkokon látszik is hogy nem szarral dobálóznak, de szerintem a zombik számát a gyorsaságukkal spórolják meg, így izgalmasabb egy kicsit és nem lehet csak úgy vígan elmenni közöttük. Egyébként Dawn of the dead, vagyis Holtak hajnala amire te gondoltál. De ha szerinted most szar, akkor egybe megnézve is ugyanolyan szar lesz, mint hetente 1 rész. De ajánlom olvasd el a képregényt, bár ahhoz is feeling kell, beleélni magad abba a világba amit a készítők megalkotnak. Fantáziádra van bízva, és ha igazán szereted a témát nem akadsz fel olyanokon amiket leírtál. Persze hála a jó égnek különbözőek vagyunk.
-
Avicularia
veterán
válasz Apollyon #184 üzenetére
Sorry,igazad van ,elütöttem az a betüt a dawn-ban.
A képregényt olvasom,ott sem vagyok oda a drámázásért,de ott ha kell kíméletlenül legyilkolják a fő karaktereket,gyerekeket ,itt kötve hiszem,hogy ezt meglépnék.
Mondjuk az is közrejátszhat hogy nem jön be a sorozat,hogy a színészek között nincs számomra egy szimpatikus figura sem,Lori karakterétől egyenesen a falat tudnám kaparni.[ Szerkesztve ]
-
ch003067
addikt
Halihó !
2. évad, 2. rész
8 / 10.Érdekes is volt, meg jó is.Jó befejezése volt, nagyon várom a 3. részt is.
De itt, mint az elsőben, kicsit több izgalmat vártam. Lehetne mondjuk benne több lövöldözés, meg valami akció. -
-
ZCoyote
őstag
Nekem minden zombis film jöhet, ha nem ultragagyi akkor már jó
Romani ite domum.
-
ch003067
addikt
válasz Psychonaut #190 üzenetére
Az egy dolog, de nem is azt mondtam, hogy olyan legyen Mint egy Rambo film, csak háth, na.
-
doc
nagyúr
nicsak, van Walking Dead topic?
na akkor ezt vegigolvassuk alkalomadtan -
Pitterix
őstag
Még csak az elsőt néztem meg.
Nem volt rossz, de a szöszi szarakodása a pisztollyal kicsit idegesítő volt.....
A kis ferde szemű ne halódjon meg, mert bírom, vagy legalábbis az első szériában jópofa volt, főleg a dudáló kocsival."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Kareszovics
addikt
Most kezdtük el feleségemmel nézni a sorozatot és állat nagyon...
Tudom, hogy hülyén hangzik, de nagyon "élet szagú" és különösen tetszenek azok a részek, amikor különböző morális kérdéseket boncolgatnak.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Pitterix
őstag
Ne nézzen rám kend dühösen!
Ezt csak úgy írtam, semmi köze a részekhez!
Csak azt a karaktert bírom, ezért írtam, hogy ne halódjon meg!
Ha spójlerülök beírom....Megvolt a kettő is, nos az első jobb volt....
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
rétisün
veterán
válasz Pitterix #197 üzenetére
ejnye már, dehogy dühösen...nem látszik hogy vigyorgok sün létemre?
akkor jó, hogy nem spoiler, mert én még csak az első részt láttam. amúgy a srác tényleg jó fej, kár lenne érte.....
ha jól emlékszem, sorozatjunkie-n is azt írták, hogy a második rész kicsit "lassabb"
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Nekem Andrea tetszik, persze elsősorban a képregény végett
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest