- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Pyroval az a legnagyobb gond, hogy a nagy többség tunkolja neki fegyverekkel sajnos ahogy te is írod. Statja alapján jégre a legérzékenyebb, szóval ha nincs Viessa a csapatban, akkor max annyit tehet az ember hogy fegyverekbe pakol chill modult. Plusz talán érdemes lehet rátolni a lehető legtöbb DOT sebzést max durationnel. Nem könnyű sajnos. Mondjuk még mindig jobb mint a Dead Bride, én ott csak szenvedek, áldom az eget, hogy három-négy próbálkozásból kiesett onnan a Contagion mod Freyna-hoz.
szerk:
Plusz ugye egy jó tanács ami minden kolosszushoz adott. Ha megvan már a kellő sebzésed (mondjuk a Tamer nagy segítség ehhez fegyverek terén), akkor próbálkozz solo-ban, mert kevesebb HP-ja van az ellenségnek és valamivel gyengébb a sebzése is.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Ellia
addikt
Szerintem meg pyro eleg fun volt eddig a tobbihez kepest :)
En azt nem szeretem, hogy mikor a kepernyo az arcodba tolja, hogy a bossnak eros ellenallasa van elektromossagra, akkor bejonnek Bunnyval (es meg a palya is olyan, hogy nem nagyon tudnak futni). Ugyanez igaz mas bossra/ellenallasra/karakterre is.
-
Octi
aktív tag
Egy jó csapatnak nem kell kockázni. DPS-ből lerakják mint a sz@rt
Annó mi is küzdöttünk vele, hogy mi a fenét kell csinálni, aztán tekertünk egy párat a szetteken, és sima DPS-sel megkúpoltuk.Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Deck
titán
4nap farmolás után 3db? Kizárt...
Amorphous Material Pattern: 028 (Enzo Enhanced Cells Blueprint 38%)
Tornyos módszer 20%esély h kapod és +5%-20% között ha lopakodva mégegyre. (egész küldi nincs fél perc)
Ultimate Bunny Code-hoz ami kellett max pár óra alatt szereztem belőle 15db-ot. És ott csak egyszeri 25% esélyem volt.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Lacielvtárs
nagyúr
mondjuk ez lehet magyarázat rá, csak amit te mondasz ebben az esetben kellett ott lennie a te karakterednek, és való igaz én is jártam hogy hogy karakter váltáskor beadja az animációt.
viszont ami ihlette a kérdésem hogy a semmiből került oda egy nyuszi majd távozott a semmibe[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest