- Proxmox VE
- Windows 11
- ASUS routerek
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz kenesei1982 #7995 üzenetére
Szintkövetőek nagyjából, tehát minnél erősebb vagy annál erősebb az ellen is.
#nincsbennetarcsi
-
szabod
senior tag
válasz kenesei1982 #7998 üzenetére
fegyvereidet tudod fejleszteni kovácsolással, szóval szerintem nem fontos újrakezdened.
-
Mackósajt
senior tag
válasz kenesei1982 #8059 üzenetére
Soha nem kapsz új képességet sárkányöléstől, úgyhogy az lenne a furcsa, ha kaptál volna. A lelkek az aktivációhoz kellenek.
-
Helmoras
őstag
válasz kenesei1982 #8065 üzenetére
ha jol tudom steamrol nem lehet megvenni a mi regionkban csak ha dobozost veszel oda kell beregelni
-
Gergosz2
veterán
válasz kenesei1982 #8118 üzenetére
Az egyik küldetésben lehet megszerezni(ez az a küldetés)
Amikor elolvasod az Elder Scroll-t a throat of The World-nél.
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
WonderCSabo
félisten
válasz kenesei1982 #8121 üzenetére
Főküldetés része.
-
Youri
veterán
-
WonderCSabo
félisten
válasz kenesei1982 #8123 üzenetére
Ha nem támadnak meg, az azt jelenti, hogy túl alacsony szintű vagy. Illetve volt egy ilye bug is, legújabb patch fennvan?
-
LÁZ
addikt
válasz kenesei1982 #8335 üzenetére
asszem naponta 1x tudsz csak átváltozni
@Eagl3: az a baj, hogy mindenkinek más jön be, sztem azzal jársz a legjobban, ha ránézel a nexus-on lévőkre, a Hot-ok között ott vannak a legértelmesebbek - jobbak, before-after kép is van, sztem hamar megtalálod, ami tetszik.
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
pcMANiac
aktív tag
válasz kenesei1982 #8335 üzenetére
Arra a gombra változol át, amivel shout-olsz. Alapból az Y
Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.
-
LÁZ
addikt
válasz kenesei1982 #8379 üzenetére
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
pcMANiac
aktív tag
Nem lehet, hogy azok nincsenek feltöltve? Encsantnál csak a töltött soul gemek jelennek meg, mivel az üreset nem tudod ott használni.
Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.
-
mpierre
veterán
A soul gem fragmentekkel nem tudsz mit csinálni, abba amúgy is csak valami bogár lelke férne bele. Kuka.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Youri
veterán
-
dilipok
veterán
válasz kenesei1982 #8443 üzenetére
dehogynem, csak gondold tovabb... ha a steam ala telepiti, akkor oda fog masolni mindent, ahova a steam van telepitve...
Nekem nem remlik, hogy valaszthattam volna (bar teny, h csak egyszer csinaltam mikor kijott a jatek, uh siman belefer, h nem jol emlekszem )
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
LÁZ
addikt
válasz kenesei1982 #8441 üzenetére
én úgy emlékszem meghajtót tudtam választani, igy a játékaim mappájába rakta egy steam könyvtárba
szerk. igy van, rakd a steamet ahova akarod, és oda fogja rakni a játékot is.
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz kenesei1982 #8446 üzenetére
igen, sajnos en nem latok mas lehetoseget. Ha nincs mas jatekod steamen, akkor ez nem gond, ellenben ha van, akkor par dolgot manualisan is at kell helyezni, ha nem akarod letolteni a dolgokat megegyszet
-
LÁZ
addikt
válasz kenesei1982 #8446 üzenetére
sztem ez az egyetlen járható út, én sem szeretem ha a rendszer meghajtón van más is, de igy max nem skyrim lesz a mappa a neve a games-ben, hanem steam.
A játék meg itt lesz: \Steam\steamapps\common\
-
tomi_mod
aktív tag
válasz kenesei1982 #8441 üzenetére
ahogy írják steam mappába rakja... magyarul a steam alap progit kell oda raknod ahol a majdani játékaid szeretnéd tárolni.
jelen állás szerint steam uninstall-> majd install máshová -> mehet a game telepítés...
(ha már vannak alatta programok akkor ha jól rémlik a steamapps mappát kell kimenteni, majd az új helyére bemásolni, így lényegében megúszod azok újrarakását) -
Youri
veterán
-
LÁZ
addikt
válasz kenesei1982 #8541 üzenetére
lehet legatyásodott , van egy ilyen mod a nexus-on, hogy 'rich merchants', érdemes felrakni, minden árusnak lesz 10rongya.
-
mikew
csendes tag
válasz kenesei1982 #8541 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy Adriana elég válogatós. pl. varázscuccokat nem mindet veszi meg. Legtöbb kereskedő nem veszi meg a lopott cuccokat, talán a windhelmi dark elf kereskedő megvesz mindent.
-
Mackósajt
senior tag
válasz kenesei1982 #8544 üzenetére
Nincs olyan, hogy túl magas szintű vagy. Ez vagy valami bug vagy összekevertél valakit a kováccsal. Esetleg nem jó helyen állsz a vásárlásnál az item menüben, és a "misc"-ből csak a lockpick kell neki.
(#8547) mikew: mindent megvesz, ami fegyver vagy páncél, nem számít mennyire varázs vagy nem. Viszont a varázsbot nem minősül fegyvernek egy kovács számára, egy köpeny pedig nem páncél, akkor sem, ha mágikus.
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
válasz kenesei1982 #8550 üzenetére
sztem okésnak kéne lennie, mondjuk én a nexus-os download manager-t használom, azzal leszeded és telepiti is..
-
LÁZ
addikt
válasz kenesei1982 #8643 üzenetére
steamet lehet offline módba is inditani asszem
-
LÁZ
addikt
válasz kenesei1982 #8645 üzenetére
mondanám, de ez a fos nem képes elindulni - steam - ugyhogy gugli segit, ahogy előttem is irták...btw gyűlölöm az egészet - steam -
-
WonderCSabo
félisten
válasz kenesei1982 #8649 üzenetére
Ja, én is úgy tudom, hogy először onlinenak kell lenni az offlinehoz... Elég hülyeség, ja.
-
dilipok
veterán
válasz kenesei1982 #8649 üzenetére
oke, akkor masodik talalat
Using Offline Mode on a PC.
Please follow the instructions below to configure Offline Mode on your PC:Start Steam online - make sure the Remember my password box on the login window is checked
Verify that all game files are completely updated - you can see the update status for a game under the Library section (when the game shows as 100% - Ready it is ready to be played in Offline Mode)
Launch the game you would like to play offline to verify that there are no further updates to download - shut down the game and return to Steam once you have confirmed that the game can be played
Go to Steam > Settings to ensure the Don't save account credentials on this computer option is not selected
From the main Steam window, go to the Steam menu and select Go Offline
Click Restart in Offline Mode to restart Steam in Offline ModePSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
dilipok
veterán
válasz kenesei1982 #8676 üzenetére
ebben az esetben nyugodtan fordulhatsz a supporthoz (ha minden stimmel ami a FAQban le van irva)
-
őstag
válasz kenesei1982 #8550 üzenetére
Használj a sima letöltés/másolás helyett download managert. Egyszerűbb lesz a dolgod.
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
Tirexi
addikt
válasz kenesei1982 #13006 üzenetére
Fajváltásnál elvileg változik az extraként kapott tulajdonság (mit tudom én ellenállóbb a tűzre) és az extra skill-ek is.
Más elvileg nem.
De ki kell próbálni. Megnézed mi változik. Persze előbb elmented a játékot. -
Lapajbacsi
aktív tag
Olvass vissza! Trexi mod listája szerintem megfontolandó... ha kezdeném azt raknám csak fel... jól ki van tesztelve szerintem....
-
addikt
Tulajdonságait is. Ha már szinteket is léptél, elrontja a skilleket.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Xerxész
őstag
Attól is függ, mi akarsz moddolni... Tirexi főként grafikai modokat használ, de ha játékmenet modokat is felraknál, akkor tudok javasolni majd párat.
-
addikt
válasz kenesei1982 #13026 üzenetére
Nem. Hordhatónak csinálják meg a ruhákat/páncélokat. Tehát leveheted/fölveheted.
Modtól függ, hogy ad-e statot a ruha.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz kenesei1982 #13128 üzenetére
Persze, simán. Nexuson keress rá valamilyen Elven Armor modra, ha a letöltött fájlban van Data/meshes/armor/elven akkor az azokban lévő fájlok kellenek, az a model). A Data/textures/armor/elven -ben meg vannak a textúrák.
Ha ezek belül még van /f mappa, akkor az a női.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Renault, Dacia topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...