-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
ALYRA: biztos vagy benne hogy ugyanazt a celszemelyt kell kiiktatnod..?
En mar nagyon sok ilyen kuldetest megcsinaltam, sot ugy sejtem ez orokzold quest, tehat az idok vegezeteig fog Night Mother ilyeneket adni / generalni neked. Sokszor nekem is ugy tunt hogy ez az ember ebben a varosban mar adott nekem kuldetest, de olyanra azert nem emlekszem hogy konkretan ugyanott konkretan ugyanazt a celpontot kellett volna megolnom.. azert az meresz volna.. szerintem csak hasonloak a karakterek (eletet megunt barbar csaj, ostoba kocsmai bard, stb..)
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
WonderCSabo
félisten
Kijött a SkyBoost legújabb verziója, akinek gyenge gépe van, érdemes kipróbálnia. Még az 1.4 patchnél is jobb fpst ér el.
-
ALYRA
tag
válasz granini #8551 üzenetére
szia
biztos ugyanazok a kinyirandó célszemélyek mert néha egymás után is ua. célszemélyt adja be más megbizóval
mindegy mert lovét ad l mindig 1000 goldot
windhelmben a halottak házában lévő célszemélyt már 6 alkalommal irtottam le pl.
ivarstedbe a csini barbár csaj is megvolt már párszor
no thx
[ Szerkesztve ]
"Taníts minket úgy számlálni napjainkat , hogy bölcs szívhez jussunk."
-
granini
őstag
Akkor viszont én kérdeznék valamit.. a holttestek eltűnnek nálatok egy idő után..? Mert nekem elég sok likvidált személy még mindig ott hever ahol agyonlőttem, vagy ahova után elhurcoltam pl a bokorba hogy ne legyen már ott arccal Solitude utcáján..
Akkor tehát a játék minden egyes alkalommal eltűnteti az előző hullát, legenerálja a célpontot hogy ismét meg tudd ölni majd megint eltünteti kis idő elteltével a hullát..? Mert az igen kiábrándító lenne ha 27 dögös barbár csajszi heverne egy kocsma előtt..
-
LÁZ
addikt
válasz kenesei1982 #8550 üzenetére
sztem okésnak kéne lennie, mondjuk én a nexus-os download manager-t használom, azzal leszeded és telepiti is..
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
kulfoldi
aktív tag
Sziasztok!
Modokat keresnek! (van esetleg kulon mod topic)
1. Follower mod: Olyat keresek ami a segitot sokkal fontosabb szereplove teszi, fel tudnam fegyverezni, figyelemmel tudnam kovetni a fejlodeset, meg tudnam mondani neki bizonyos dolgokat hordjon, mas dolgokat csak cipeljen, mivel harcoljon es mivel ne. (tehat ha varazslo a segitom, akkor ne egy altala kivalasztott baltaval rontson neki az ellenfeleknek, vagy kapja elo a nala se levo ijat...)
2. Nehezito mod: Olyasmire gondolok, amitol tobb es nehezebben megolheto ellenfel lesz, a vendoroknal a sok felesleges penzt erdemes legyen elkolteni dolgokra.
3. Add-on mod. Olyan modot keresek ami a legtobb fegyver add-on es leny add-on mennyiseget tartalmazza.
Vannak ilyen modok, tudtok segiteni?
-
-
LÁZ
addikt
-
kulfoldi
aktív tag
Zsir, akkor leszedem! Tetszett, nezegettem de olyan hosszu a leirasa, hogy inkabb nem olvastam vegig. Ez olyan mint az Oblivionban (ha jatszottal vele) a francescos levelled creatures and items mod? En olyasmit keresnek, az eleg jo volt!
A masik kettore ha valaki tudna tippeked adni az is kiraly volna!
-
Murder3
addikt
Deadly Dragons textúra pakkjéhez vki tudna linekt adni..
ne nexust mert onann nem tudom letölteni vki dobja már fel nekem mediafirére, ha lehet privátba küldje már el nekem valaki, mert nem szoktam mostanába nézegetni a fórumot.
köszönöm. -
aktív tag
-
ALYRA
tag
válasz granini #8556 üzenetére
szia
nálam eltünnek de a bari csajszi néha elöfordult , hogy mivel leszedtem róla a cuccokat
ott állt egyszál semmiben(az is kicsit félre érhető volt a kocsma sarkánál egyszál semmiben várakozik)
igy nem lett belőle gyülekező egy személyes hullahegy
-
granini
őstag
Jó tehát most azt akarod mondani, hogy tul.képpen nem is a DB quest kapcsán ölted meg a barbár csajt. Ott álldogált mesztelenül a kocsma mellett. Te arra kalandoztál, megkívántad, van ilyen. Aztán mikor elmondta hogy mennyi a tarifa rájöttél hogy annak a fele sincs nálad aranyban, és dühödben kinyírtad.. Szép.. Nehogymár más - akinek telne rá.. - esetleg még magáévá tehesse.. simán irigy vagy. A nejem Solitude-ban sosem tudta volna meg hogy 2 quest között kicsit félreléptem, de te kinyírtadd a barbár csajt.. az ilyenek miatt mondják hogy Skyrim szerte nem túl erős a szociális háló..
Hogy dugálfelmagadnak egy Giant Toe-t...
-
Valdez
őstag
Hogyan kell a konzolban 0-át írni? Numpad nem működik, ö ü stb-re meg téglalapot rajzol.
-
LÁZ
addikt
sztem az 1-es melletti gombnak mennie kell , ami defaultba 0-t ir, legalábbis úgy emlékszem én azzal irtam.
szerk. megnéztem, a numpad 0 nekem működik, a másik meg behozza a konzolt
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Valdez
őstag
válasz WonderCSabo #8573 üzenetére
Ha játék közben kapcsolom be, akkor nem működik. Ki kell lépni a játékból, bekapcsolni és újra betölteni. Szóval sikerült megoldani.
-
mttssz
senior tag
A Wars in Skyrim IV-ben a '-no more in spawn: vampire, werewolf , forsworn' rész arra vonatkozik, hogy semmilyen vámpír (tehát amik pl. a Broken Fang Cave-ben lehetnek), vagy csak a mod által hozzáadott plusz vámpírok nem spawnolnak többé?
-
icons
addikt
Tudja valaki, hogy miért lehet, hogy nem működik a Dovahkiin Hideout mod?
Felraktam (0.3 és 0.7is volt fent), de nincs ott az ajtó egyik házamban, ahol kellene lennie.... -
WonderCSabo
félisten
Na, végeztem a játékkal. Minden küldetést megcsináltam, ami nem "vidd el ezt vkinek" típusú, tehát az értelmeseket. Jó volt. 190 óra.
-
mttssz
senior tag
válasz WonderCSabo #8578 üzenetére
Grat
-
ALYRA
tag
válasz granini #8569 üzenetére
szia
"nejem Solitude-ban" jártam ott is, sajna nem volt nagy a bevétel nála pedig mondtan neki kell a rezsire is
szólj te is neki huzzon bele ha nem akkor menjen segélyért is (látod mükxik a szociális háló)
max a közbiztonság kicsit bizonytalan néhol , de ezen tényhez gondolom te is hozzájárultál pár huszáros suhintással már
Giant böl nem de ezt esetleg ajánlanám neked modként
[ Szerkesztve ]
-
mttssz
senior tag
M is volt annak a modnak a neve, ami eltávolítja a perkek előkövetelményeit? Tehát nem kell hozzá x szint, sem az előtte levő perkekre pont.
-
mttssz
senior tag
válasz WonderCSabo #8582 üzenetére
Nem nekem kell
-
Xerxész
őstag
-
Valdez
őstag
Ami még hiányzik a játékból, az a rugás. Többször jól jött volna már, hogy lerúgjam a szakadékba, vagy ilyesmi. Emlékszem a dark messiah-ba ezt milyen jól megoldották.
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Melyik perk kell ahhoz hogy a páncél alá ruhát tudjak felvenni?
"oh no the devil has a code for god mode!!!"
-
pcMANiac
aktív tag
válasz SPDeluxe1.0 #8591 üzenetére
Jéger alsó és jéger felső, de a mackó alsó és felső is megfelelő a célra. Ennek meg mi értelme van?
Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.
-
pcMANiac
aktív tag
válasz SPDeluxe1.0 #8593 üzenetére
Ahha. Erre nem is gondoltam. És van ilyen perk? Már engem is érekel.
Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.
-
Valdez
őstag
Nem hiszem h lenne ilyen, ha azt vesszük gyűrűből is csak egyet lehet, pedig minden rpg-ben 2--öt lehetett, (mindkét kézre 1-1). Pedig aztán 10 ujja van az embernek.
-
Zolás
addikt
Erre van egy modom, unlimited ring a neve, bármennyit felvehetsz, csak nem tartalmazhatják ugyanazt a perket. Múltkor felvettem vagy 30-40 gyűrűt, nem fért a képernyőbe az active effects
Lehet rajtad 2 smithing gyűrű is, csak ne ugyanannyit adjanak. Egy 20as és egy 30as smithing felvehető, két 30as nem.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
Új hozzászólás Aktív témák
- trek81 károsultjai
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Új Aksi, ajándék USB átalakító kártyaolvasó MacBook Pro 2017
- AMD Ryzen 7 5800X
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- UHD INTEL CORE I7 GTX 1660 Super 6GB Gamer PC I7-6700K 8x4.2Ghz 32GB DDR4 512GB SSD RGB Számítógép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest