Új hozzászólás Aktív témák

  • warcat

    veterán

    Akinek be van kapcsolva az advanced tabon az FXAA, kapcsolja ki, iszonyat mosottá tesz mindent.Élsimítás nálam nem okoz nagy gondot, az árnyékok viszont kajálnak.

    Amúgy rossz hírem van,a játéknak sosincs vége :)
    Tudom,hogy a korábbi játékokban sem volt,de most az élő környezet megspékelve a biztos,fenntartható pénzforrással megnyugtató.
    (Megmented a világot,de utána meg járnod kell banditákat/démonokat ölni,hogy ne kopjon el a kardod arany hiányában?Ez a gondolat mindig zavart.
    Na itt ilyen nincs,Skyrim hőse,aki titokban a tolvajcéh feje,mehet éjjel kipakolni valami zsíros célpontot)
    Egyrészt a frakcióknál mindig lesznek véletlenszerü szerzödések(bérgyilkoséknál célpont, tolvajcéhnél betörések,lopások az egész térképre) másrészt a cellák is respawnolnak,már csak az a kérdés,az npc-k adnak e újra banditaölös stb küldiket.

    Ez egyébként talán a legegyszerübb pénzszerzési lehetöség is,egy egyszerü feladatért (írd át egy kereskedőnél a főkönyvelést) 600 aranyat adtak.Ez lehet,hogy növekszik távolság/ rang mértékében.Viszont az egész térképre adhat ilyet,értsd a többi nagyváros,ahol még sosem jártál.Nyilván ez inkább akkor életképes,ha már bebarangoltál mindent,nekem nincs kedvem egy ismeretlen városba berontani egy küldetés miatt.
    Dark Brotherhoodba még nem léptem be, de máshol dícsérték,hogy a bérgyilkosság jól fizet,ez is egy opció :)

    EA: It's in the crate!

Új hozzászólás Aktív témák