Új hozzászólás Aktív témák

  • Enton

    addikt

    válasz TannerHUN #12715 üzenetére

    Teljesen egyet kell hogy értsek veled ebben a dologban.
    90-es években jöttek szépen a játékok, sorban számozottan növelve, NFS-NFS2-NFS3-NFS4, Quake 1-2-3, Unreal 1-2-UT, HL1-2( a kettő 2000 utáni ok ;] ), Heroes 1-2-3, Settlers 1-2-3, meg kismillió címet lehetne mondani akkortájtról, hogy időről időre előre mentek a fejlődésben a játékok, többet adtak és DLC még csak elvétve létezett.
    Manapság meg mi van? Jönnek az ujabb jó igéretű csodajátékok elég jó garfikával néhol jó fizikával, de egyre növekedő helyigényük ellenére tartalmilag valahogy mindig ilyen rövid idővel kecsegtető játéktartalommal, plusz sokasodó DLC-kkel, amik nyitáskor nem épp olcsóbbak a játék árának negyedénél.
    De még jó legyen ezt is megveszi az ember, ha más nem is egy leárazás alkalmával, vagy GOTY kiadás/Permium tagság keretében jutányosabb áron, de valahogy rossz az irány egy kicsit, ritka már az igazán tartalmas játék manapság. :(

    "just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

Új hozzászólás Aktív témák