Új hozzászólás Aktív témák

  • Msony

    tag

    válasz kzkz #1052 üzenetére

    Ez csak ízlés és életstílus kérdése.
    Én irodában laptopot használok és beleuntam egy 2-3 kg táskával rohangálni, amitől leszakad a karom. Ha egyik helyről a másikra megyek könnyű cucc kell. A teclast tokkal és tem.üveggel együtt 790gr-ot nyom, beteszed egy könnyű tatyóba és mellé a billentyűzetet és nem szakad le a kezed. Ezenkívül otthon nem vágyom az kanapén tabletet melegíteni a lábamon, sokkal kényelmesebb a tablet. Asszony csak ipad minit használ két éve, azóta nem ült géphez.

    Ha X98 Pro-t veszel abban 4gb ram lesz (leírás itt). Kollégám Z3735ös gépet használ munkaeszközként 2gb RAM-al, 10" és tökéletesen elégedett vele. Ha irodában van, akkor kiteszi a képet egy 24"-os monitorra így a kis méret sem hátrány.

    Az X98 Pro minden tekintetben tökéletes gép akár kiegészítőnek, akár önmagában.
    Volt olcsóbb (ewent) bill. is, de az megadta magát, a Genius viszont megéri az árát. Méretben is teljesen passzol a tablethez és a táskájához, nagyobb bill-et nem tuszakolsz bele egy akkora táskába, mint ami kényelmes a tablethez.

    parkasz kérdező nem weboldalszerkesztéshez keres gépet, hanem általános célra és erre tökéletes megoldás amit én is használtam meg a kollégám is, az ipad mini méltán lett nagy siker ebben a szegmensben, erre pedig nagyon jó választ adott a teclast az X98-as szériával.

    azzal pedig mibaj, ha külön életet él a bill. és a gép, meg az egér? le kell rakni asztalra gépelésnél, vagy ölben ott a virtuális billentyűzet, ami a 4:3 képaránynak köszönhetően még mindig vállalható megoldás.

    képen egy monitoros összeállítás bt bill nélkül.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák