Új hozzászólás Aktív témák

  • azerus5

    csendes tag

    válasz Benito187 #26144 üzenetére

    55c805-ön a kontrasztos obejktum ugrálást tapasztaltam, de inkább set-top box-os képnél és beépített Media lejátszónál. TV-re telepített VLC-vel vagy PC-ről 4K 60Hz monitorként (VLC, Játékok) nincs ilyen vagy csak nem látom. Tesztelésre, beállításra a Kopogás a kunyhóbant használtam mikor Bautista kimegy a teraszra és bentről mutatják, akkor az ablak belső rácsa szépen ugrál. A motion beállítosoknál a felső csúszka 8-asra állításával sikerül megszüntetni, de ezzel se vagyok teljesen kibékülve.
    Általános tuti megoldás engem is érdekelne.

    A hang elcsúszás átviteli limit lehet külső drive-ról. DLNA-ról, gyenge G-s wifivel beépített Media lejátszó 4k HDR-es filmeknél csinálta, de VLC nem, az megakadt egy pillanatra ami összességében kevésbé volt zavaró. N-es wifivel már nem tapasztaltam.

    Netes lassulást nem tapasztaltam. Ha a TV tényleges kikapcsolt állapotánál is fennáll, akkor biztosan nem a TV az oka.

    Extra: HDR-nél fényerőn teljes képernyőn sötétebb jeleneteknél ugrált a TV fényereje, TV-n lejátszott film és PC játékok közben is. HDR beállításnál fényes preferálása helyett kiegyensúlyozott nem oldotta meg, de a fényerő 100%-nál lejjebb vétele után nem tapasztaltam.

Új hozzászólás Aktív témák