Új hozzászólás Aktív témák

  • antikomcsi

    veterán

    LOGOUT blog

    Sziasztok!

    A téma nem is annyira a bolt és az ügyintézés a mostani hozzászólásomnál, hanem a weblap, és azon belül is a fórum.

    Elég rég óta vásárolok az iPonban, még akkor is oda mentem, amikor a rakparton kellett szerencsétlenkedni, hogy parkolót találjak.

    Nagy nehezen túltettem magam azon, hogy a neon zöld betűket alig látom a feketék között, hogy drasztikusan átszabták azt ami jó volt, de ez van, haladjunk a korral még ha az nem is tetszik.

    Tegnap viszont belépek és azt látom, hogy a felhasználói fiókom szüneteltetve van.

    Nos ez nagyon érdekes, mert eleve ritkán irok be, de ha mégis, akkor sem káromkodok, vagy sértegetek másokat. Tehát ezt a dolgot, nem tudom mire vélni. Mivel nem igazán tudok mit tenni, hogy nem tetszésem kifejezzem, hisz én csak egy egyszerű vevőtök vagyok, nem pedig valami teljhatalmú orákulum, annyi marad, hogy törlöm a fiókom, és ezután máshol vásárolok.

    Kedves Répa, és Gyuri, tudom, hogy Ti olvassátok ezt a topikot, és talán nem az én pár millióm fog hiányozni a jövőben sem, de én nagyon sajnálnám, ha ez igy alakulna. Mindketten mindig segitőkészek voltatok akárhányszor találkoztunk bent valamilyen ügy kapcsán. Olyan ügyet is elintéztetek nekünk, amit nem is lett volna muszáj igy most megköszönném mindkettőtök eddigi segitségét.

    Nincs itt szó semmi másról, mint elvekről, nincs a bolttal és a dolgozókkal semmi bajom, a felröppent hülyeségekkel ellentétben mindig korrektek, és segitőkészek voltak.

    Viszont webshop-ról van szó, melynek része a weboldal és a fórum is. Megmondom őszintén, hogy ami ott zajlik az nem tetszik. "Óvodások" vitatkoznak trágár stilusban, magukat istennek képzelő moderátorok szubjekitv nézeteik alapján törölnek hozzászólásokat, és fenyegetőznek. Kérem szépen ez egy rossz vicc.
    Nincs semmi eszközöm csak ez, hogy ezután nem látogatom az oldalt, nem vásárolok, és nem ajánlom másoknak. Tudom, magammal szúrok ki, de azon utolsó hülyék közé tartozom, akiknek elvei vannak.

    További sok sikert Nektek!

    (sajnos a hosszú i nem működik)

Új hozzászólás Aktív témák