Új hozzászólás Aktív témák

  • HUN]Repa

    aktív tag

    válasz ACE- #7126 üzenetére

    A kedves ügyféllel tisztáztuk a dolgokat, mindenki elégedett, az ügyintézés pedig - mint írtuk - folyamatban. Ezzel együtt még szánok időt erre a kommentedre, korábbi válaszomat talán nem olvastad el elég figyelmesen:

    "Általában, ha lehetséges, ilyenkor javításra vesszük át hiányos terméket alapból, ahhoz általában nincs szükség tartozékra. Csere, jóváírás csak akkor lehetséges, ha a beszállító elfogadta a hiányt, és rendezte a terméket."
    (VS: a garanciát semmisnek veszitek)

    Egyrészt, igen, ha a beszállító-disztribútor/magyarországi forgalomba hozó - láncban valaki közli, hogy nem hajlandó intézni a hiánypótlásig, akkor ezt az ügyfélnek továbbítani fogjuk, amint a hiánypótlás megtörtént a normál ügyintézésnek nem lesz akadálya, az összes szavatossági igény onnantól lesz érvényesíthető.
    Ez nem függ össze azzal, hogy velünk áll szerződésben, amit senki sem vitat egyébként: a terméket nálunk adta le, az ügyintézést mi folytatjuk le, az ügyfélnek nem kell máshova mennie (azon túl, hogy a gyártónak, illetve ha nem itthoni, a magyarországi forgalomba hozónak is vannak kötelezettségei, de nem akarok (ki)oktatni).
    Ha visszaadnánk a vételárat egyébként, ezt a terméket már csak AMD processzorhoz tudnánk eladni, - mivel az Intelhez a rendeltetésszerű használathoz szükséges tartozékok hiányosak - tehát a bolt szemszögéből továbbra is hiányos a termék, függetlenül attól, hogy az ügyfél hogyan használta. A további - jog által biztosított - lehetőség, az árleszállítás nehézkesen kivitelezhető egy kereskedelmi forgalomban nem kapható alkatrész esetén.
    A lamellákat, úgy hiszem nem láttad, de az biztos, hogy a "nem a rendeltetésszerű használatból eredő kopás" nem garanciából kizáró, hanem értékcsökkentő tényező, de mint írtam, nem akarok kioktatni.
    Végül érdekelne, neked mi felelt volna meg, mivel lennél elégedett, hogyan kellene intéznünk ezt a csavarhiányos Corsair-t?

    God save us from the arrows of the Hungarians.

Új hozzászólás Aktív témák