- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 10
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Játék szabályok:
1. Az áttekinthetőség érdekében, egyszerre csak egy feladvány szerepelhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
******** csak erdekessegkeppen, szvsz tok jo
[ Módosította: Racecam ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
raskolnikoff
őstag
Én sose értettem hogy lehet bár talán a gép csinálja meg megadott folderből...biztos lehet finomítani rajta még egy.két kukival
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
True
aktív tag
Huh... Itt ennyire halott volt ma minden...
Valaki gyorsan valami fejtenivalót...!!!Nem postázok még mutteromnak sem... Telószám az adataimnál volt, amíg az új PH láthatatlanná nem tette...... ja a mágnesmotort, csak ráadásnak csináltam...
-
Picco
addikt
no ez mi lehet?
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Amoroso
aktív tag
Valami off-os légy szeme felnagyítva.
Esetleg mellMit kellett moderálni?
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
egyik sem
Amoroso:bush-rol keszult mozaikkepet...a kis kepek nem voltak tulsagosan szalonkepesek
[ Szerkesztve ]
-
stop
aktív tag
a kép jobb oldala a feladvány
(szerintem nehéz )"az együgyű lenézi társát, az okos pedig meghallgatja azt" P.K.11.12.
-
Hujikolp
őstag
Rács?
-
Amoroso
aktív tag
Légycsapó!
-
Picco
addikt
stop kollega eltunt, leult a topic
-
maross
nagyúr
szunyoghalo
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
frame>24
addikt
az egy speciálisschtztt téma!
lent és fönt▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Picco
addikt
szerintem jobban megnezve nem szunyoghalo vagy legycsapo...vagy ha igen akkor fura h fekete es abszolute nem megy at rajta a feny
-
stop
aktív tag
[ Szerkesztve ]
"az együgyű lenézi társát, az okos pedig meghallgatja azt" P.K.11.12.
-
-
stop
aktív tag
nem
nem
ésmég mindig nem szúnyogháló
"az együgyű lenézi társát, az okos pedig meghallgatja azt" P.K.11.12.
-
Dr.Én
veterán
Szita?
WOT: kissio
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest