- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 10
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Játék szabályok:
1. Az áttekinthetőség érdekében, egyszerre csak egy feladvány szerepelhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Egyenlőre csak ennyi aztán ha nincs ötlet lehet nagyobb részlet.
Pillanat szerkesztem addig lehet rajta gondolkozni.[ Szerkesztve ]
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Boci_83
őstag
IFA?
-
Picco
addikt
inkabb gitar mint gitartok.
csavarok alatt azok a sima valamik magnesek?
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
WillChi
őstag
Winyó belsőség?
Keresek C64-hez Action Replay MK6 vagy MK7 kártyát. Esetleg Final III-at tudok cserébe adni.
-
-
Picco
addikt
válasz Kazimír #3677 üzenetére
naugye, en is ugy tudtam, hetvegen spiccesen gitaroztam, gazdaja majdnem infarktust kapott h a 300k-s gitarjan tepem a hurokat
modntem bowlingozni, tovabbi jo jatekot skacok
Kázmír: tudja a halal, de a torzitoval baromi jot jatszottam, annyit tudok h Ibanez gitar volt, de tulelte, a guitar heron es a dragonforce klippen felbuzdulva megprobaltam amit ott lattam, de tulelete
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
nem talalok semmi jo kepet, feladvanyt kerunk
-
Nunder
őstag
válasz Kazimír #3677 üzenetére
Persze h mágnes én félreolvastam. Azt hittem egy tipp. Ja hangszedő (másnéven pick-up) és a linken írott elv alapján működik. Ja és ez egy elég jó fajta.
Picco: 300k-s gitárhoz még józanul se érhet senki csak a gazdája, nem csoda hogy parázott szegény. Valószínű hogy csak a tokkal játszhattál volna ha az ő helyében lettem volna.
[ Szerkesztve ]
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
maru
aktív tag
-
Picco
addikt
ketszer ment
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
ezt csak ugy erdekesseg keppen kapjatok
amikor meglattam majd lepisaltam magam a rohogestol, debrecenbe keszult valamilyen boltban..EFOTT rulz
jajjj, tul nagy a kep, de megeri megnezni**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
frame>24
addikt
tudom, h ez már kissé eltér a topik eredeti témájától, de ez is rejtvény!
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
na akkor levezetésnek ez: (nekem ez se ment rögtön)
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest