Új hozzászólás Aktív témák

  • *Ropi*

    félisten

    válasz #19103744 #8315 üzenetére

    Akkor belenyúltál valami kókányabb darabba. Nekem itthon több féle FSP és Chieftec tápom ment az utóbbi 12 évben FSP és MGE (most már EATON) UPS-ekről (az APC-t azért nem írom, mert azok mind valódi szinuszosak voltak). Most is a 4 éves FSP Epsilon 700-am Egy FSP EP1500-ról megy és mellé van dugva még egy HP Proliant Microserver is (abban nem emlékszem milyen táp van). 3 hónapig napi 16 órában AVR módban (tehát inverterről) ment az UPS az előző lakhelyemen a konnektorokban lévő magas feszültség miatt, semmi gond sem volt (ráadásul pár perceként kapcsolgatott ki/be, mert a feszültség legtöbbször pont a kapcsolási határértéke környékén ingadozott), pedig az asztali konfigom egymaga megeszik 370W-ot, ha odalépek neki).

    Egyetértek Cobra.-val abban, hogy városi legenda (persze kivételek mindig vannak amik a szabályt erősítik, de elhanyagolható a mennyiségük). :K

    (#8318) t.imi: "Sok ups kerül vissza garanciába, mert nem a megfelelő táppal, szivattyúval használják."

    Az viszont user error, mert a kézikönyvükben le van írva, hogy induktív fogyasztót tilos rákötni, a szivattyú pedig (motor lévén) tipikusan ilyen.

    [ Szerkesztve ]

    Weboldalam: http://karpatisandor.hu

Új hozzászólás Aktív témák