Új hozzászólás Aktív témák

  • bexinho23

    őstag

    válasz libus #16787 üzenetére

    Sosem hallottam erről és fogalmam sincs, hogyan tudnám beállítani ezen az eszközön. Majd utánanézek.

    (#16788)
    Informálódjak? Írtam, hogy már korábban ki lett beszélve itt a fórumban ez a ups, pont az én igényeimre mérten ajánlotta csicso82. :)

    Nem írtam, hogy 300W-ot fog felvenni az erősítő, hanem hogy ez a maximum, amit fel tud venni. Ez hivatalosan közölt adat. Értelemszerűnek gondolom, ha ups-t választ az ember, akkor az eszköz maximumával kalkulál. Vagy ha rosszul gondolom, cáfolj meg.
    De ha a maximálisan megadott érték felével működik minden, akkor bőven 60-70% alatt marad a tényleges terhelés, ami hosszú perceket ad pluszba. Aminek csak örülök.

    Amúgy kertesházban lakom, így a hangerőt nyugodtan elengedhetem. Bár odafigyelek, mert erőteljesen tud szólni :) Minél kisebb az érték, annál hangosabb. 50nél lehet éppen hallani valamit, én pedig 25-tel szoktam hallgatni.

    "A konzolt nem ismerem hogy lehet gyorsan kis fogyasztásúvá tenni, PC-n nekem az az eljárás hogy ha éppen játszok azonnal kilépek és rögtön negyede lesz a fogyasztás és várok egy kicsit hátha visszajön a villany."

    Gondolom hasonlóan működik egy konzolnál is. De mivel nem volt még ups-em, és eléggé ki lesz maxolva a terhelés (papíron), így csak elképzelésem (akár nem feltétlen pontos) van a gyakorlatról.

    "Ha az UPS 2x12V 9Ah kiépítésű, úgy 600watton ~5perc futásidő lehet, de akkor teljesen lemerítetted."

    Igen, néztem a ups hivatalos oldalán a skálát, milyen fogyasztás mellett mennyi időt van biztosítva.

    (#16786) Stanley-B.
    Köszönöm, hogy ezt megírtad. Még írhatok, hogy lemondom. Mert tegnap erősítették meg a rendelést, szombatra szállítanák ki. Viszont a másik opcióm az edigital lenne, ami most egy 5%-os kuponnal + postadíjjal 100e lenne kb., de róluk szintén nagyon rosszakat olvastam garancia ügyben. Ráadásul már az emaggal összeolvadt, ami szintén nem a megfelelő garancia ügyintézésről híresült el.

    A másik opcióm 98ezerért a PCX lenne, akiktől már sokszor vásároltam IT eszközöket, viszont sosem volt szerencsém a garanciázás ügymenetükhöz.

Új hozzászólás Aktív témák