Új hozzászólás Aktív témák

  • kelna91

    senior tag

    válasz Cs1csó #14015 üzenetére

    Pontosan így gondolom én is. Viszont az áthidalóképességnél és a jelformánál is fontosabb a hatékonyság. A fentebbi APC ebből a szempontból elég jónak minősül, legalábbis ahhoz képest, amilyen görbéket láttam eddig. A CP görbéje viszont ismeretlen. Így nem tudom, hogy merjem-e inkább azt rendelni. Amennyire átlátom a helyzetet, egy PC-hez a színuszosság nem annyira lényeges, inkább ilyen e-pénisznövelő. A hatékonyság viszont az eszköz élettartama alatt súlyos forintokat jelenthet.

    Persze a fejtegetésnek nyilván nincs sok haszna, ha a CP nem köti a vásárlók orrára a hatékonyságot, akkor csak találgatni lehet, annak pedig nem sok értelme van. Persze értelmezhetjük úgy is, hogy ha rejtegetik a görbét, akkor nem annyira fényes a helyzet.

    Viszont, ha vásárlás előtt nem is derül ki, még mindig csinálhatom azt, hogy megveszem a CP-t, és kimérem én két fogyasztásmérővel a hatékonyságát. Na persze, akkor már a nyakamon lesz egy hasznát UPS, de legalább tudni fogom, hogy az APC jobb választás lett-e volna. :))

    Egyébként Linuxon milyen a támogatottsága az APC-nek és a CP-nek?

Új hozzászólás Aktív témák