Új hozzászólás Aktív témák

  • rizso

    addikt

    válasz 0xmilan #3043 üzenetére

    Igen, egy képet kiválasztani a sokból - nem könnyű (főleg, hogy mindegyikben van valami, amiért tetszik). Most hogy melyiket indítom a játékban, igazából mindegy, egy elismerés/"tetszik" legalább ér annyit, mint egy "5" pont :)
    A második utcakép így néz ki eredetiben. Amúgy egy expo, 2,5s, attól vannak az elmosott alakok. Ebből a képből csináltam olyan verziót is, aminél kicsit elmostam a hátteret, és a középen lévő fickót emeltem ki. Wa2x_ kollégának már mondtam, hogy egy idézet ihlette a képet: "Zeit fühlen: nichts tun, nichts wollen - das ist Luxus" - azt hiszem tökéletesen passzol hozzá (de a nevezett képhez is).

    MR007RM: profizmus, hehe - de azért köszi :) Az "emberesnek" van egy színes verziója is (páromnak az tetszik nagyon), csak ugye az nem passzol a FF kategóriába.
    Utómunkában viszont nem vagyok valami profi (még ha 1-2 képem annak is tűnik ;] ), meg mostanában nálam az utómunka szimplán telefonos szerkesztés, de ja...vannak ötleteim, nagyon sok képben látok lehetőséget, csak lusta vagyok szerkesztgetni.

    MartOOn: viszont megosztottam :R

    Wa2x_: annyian írjátok, hogy kezdek elgondolkodni, hogy miért nem ezt küldtem a játékra :)

    paperboy: igen igen, eltaláltad ;] Ne rólam szóljon ez a játék, hanem rólatok :P

    hito: asszony is azt küldte volna. Fentebb amúgy linkeltem az eredetijét is ;)

    Wa2x_: na, megjött az állvány? Vagy ez még a régi kicsi? Így is hangulatos, de milyen fasza lett volna, ha még hosszabb a csík :)

    Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger

Új hozzászólás Aktív témák