Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz juliabrilke #41567 üzenetére

    Pár éve az 5misi külterület felújítandó kombó a dózer és emésztőt és földút kombot takarta. Raksz rá egy 60nmes könnyűszerkezetes házat máris 25misinél jársz. És akkor még mindig földút, emésztő és ha 2 gyerek van a logisztika a fél életedet el fogja vinni. Eközben 25misiért kapsz egy 3szobás panelt ahonnan 5perc az ovi és ha esik nem sülyedsz el a sárban, önt ki az emésztő...
    ---
    Alólunk 5éve adták el az albit. Fél évet adtak a kiköltözésre ami sztem reális. Azóta is albiban vagyunk gyerekkel. :)

    Megfigyelésem szerint a legtöbb albinál a gyerek és a kisállat kizáró ok.

    A vétel/bérlés megéri e mindig attól függ, hogy merre fognak a jövőben menni az árak, mennyiért tudsz bérelni és mennyi pénzt tudsz a pénzedből csinálni ha az nem egy ingatlanban parkol. Ezek mindig nagyon egyedi dolgok. Az biztos, hogy jelenleg a gyerek milliókat ér egy vásárlánál bár aki átlagbérből gyerekkel akar lakást venni azon ez nagyot nem segít. (Csok+áfa+vagyonszerzési illeték+jelzálog elengedés...)

    Kollégának sürgős volt kifizetett +5%ot első utalástól számított 2hónapon belűl beköltözött a könnyüszerkezetes házába. 300Kra jött ki amblokk a nmár. Innen 100nm 30misi 130nm 40misi. Ez még mindig sok de sokkal olcsobb mint egy hagyományos ami terv szinten szokott 500K alatt megállni a valóságban ritkán. A telek az problémás de 8-10misiből ki lehet fogni.

    csak így ömlesztve...

    [ Szerkesztve ]

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák