Új hozzászólás Aktív témák

  • Ted_Beneky

    senior tag

    válasz ShadowX #87103 üzenetére

    Én egy kis termelő cégnél vagyok fizikai alkalmazott, a 11 fős létszámból 5 irodista már HO-ban nyomja, 5 fizikai dolgozónak továbbra is meg kell jelennie a munkahelyen, sajna a főnök is bejön, pedig prüszkölünk rendesen, hátha meggondolja magát.
    A bejárósok közül 2-en céges bicajjal járnak be két hete (én is, szóval meg van a sportolás, 2*9km/nap :) ), a másik hármat az egyikük viszi be kocsival, neki fizetik a benzint. A munka mennyisége ugyanannyi, mint eddig, nagyrészt külföldre dolgozunk, egyedül a szállítás nehezedett meg, minden nap variálni kell a futárcégekkel.
    Feleségem szintén bejár dolgozni, szó van róla hogy HO-ban lesz, de ehhez a cégének be kellene ruházni az IT-be, ettől meg húzódoznak. Pár napos készletünk van itthon, heti kétszer megyünk bevásárolni és eskü többet eszünk, mint előtte, mikor csak félig volt a hűtő. Hitelünk nincs, most akartunk felvenni, de június elejéig még gondolkozhatunk, akkor már tisztábban fog látszódni a jövő. Tartalék nincs, házfelújítunk :)

    Más:
    Csak egy gondolat az üzemanyag árcsökkenésről. Biztos vagyok benne, hogy nem fog azon termékek ára csökkenni, amiknek pont az üzemanyagok drágulása miatt emelték az árát!

    Csillagkaput a Csillag térre!

Új hozzászólás Aktív témák