Új hozzászólás Aktív témák

  • Cyrin

    addikt

    építőipar, közepes vállakozás, részben én viszem az építész részt, ajánlatoktól a kivitelezésig.
    egyelőre van megrendelési állomány, nyárig biztosan. nagyobb kereskedelmi megrendelői beruházások visszafogva. sok IKV-s megnyert munka szerződésre nem kerül, de ez már korábbi tendencia. beindultak korábban a magán megrendelők (ajánlatkérők) is meglátjuk mit lépnek, valszeg halasztást.
    építőanyag még van, néhány cég bezárt, és nem működik. áremelések jellemzők.
    részben HO-ban nyomom, céghez heti 1-szer, a projektekhez szinte naponta megyek.
    párom tanár, itthon nyomja. egyelőre van fizetése.

    Hitel nincs, tartalék van, heti 1-szer bevásárolunk, de nem halmozunk fel. gluténmentes étrend, liszt van egy hónapnyi kenyérre való (4 kg) az nem valószínű hogy elfogyna a boltból a maga 1700 Ft-os árával, egyedül élesztőből van 27 csomag, de azt kaptuk :D
    gyerektartáson kívül most hó elején adtam +100-ezret fogszabályzóra, szemüvegre, kirándulásra, bár abból nem lesz semmi valszeg, akartam venni a nagyobbik gyereknek még biciklit, egyelőre okafogyott...
    klinikára kezelésre heti rendszereséggel járok, elég kihalt, viszont van fertőtlenítő kézmosó is meg WC papír a public WC-kben, ahol eddig soha semmi nem volt...(agyrém)
    most tavasszal szerettem volna megcsináltatni néhány elmaradt dolgot a lakáson (beép szekr, második klíma, festés) egyelőre ezek tolódnak.
    mentünk volna bécsbe is, párom prágába, ezek storno.
    van szabadtéri jegy meg SZIN bérlet, egyéb koncertjegy, ezek is lehet elmaradnak.

    múltkor számolgattuk, hogy elméleti síkon mennyiből lehetne kijönni egy hónapban minimum, 200 e Ft körüli összeg jött ki, rezsi 100, kaja 100, de sztem a kaja rész nem tartható a gyakorlatban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák