Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    Bár nem Szeged, de egynek jó. Építőipar végén dolgozom értékesítő és beszerző fronton. Melegburkolatok, beltéri nyílászárók, egyedi asztalos termékek gyártáksa, forgalmazása, kivitelezése.
    Csökkentett nyitva tartás az üzletekben, a gyártás, kivitelezés zavartalanul megy. Azért a közületi megrendelések megtorpantak, irodaházak, szállodák. A lakossági ügyfelek megoszlanak: egyik felének minden azonnal, vagy múlt hétre, de ki fogja lerakni? A másik fele meg majd őszre, jövőre válogat. A személyes megkeresések gyakorlatilag megszűntek, az elektronikusak megcsappantak.
    Minden lakossági ügyfél azt várja, hogy minden olcsóbb lesz, holott az euró elszállt, mint a győzelmi zászló, a külföldi beszállítók februárig jelezték az éves árváltozásokat, a hazai képviseletek korrigálta az árfolyamra hivatkozva, az olasz gyárak leálltak, a német, osztrák, lengyel üzemek dolgoznak, de a logisztika több időt kér.

    Amit már elkezdtek építkezést, azt szerintem be fogják fejezni, továbbra is kell az ingatlan a cégeknek és a magánembereknek, de szerintem az új beruházások egy évet is csúszni fognak. Hogy a lakáspiac mit ad elő, nem tudom, eddig a különféle állami támogatásokkal mesterségesen tartották magasan az árakat.

    Feleségem gyógyszeriparban vegyészmérnök, katonai menedzsment alatt. Az ő munkájára szükség van. Úgy szervezik a munkát, hogy ha csak lehet, home office, de valakinek a hozzá hasonló képzettséggel bent kell lennie. Hárman váltják egymást.

    A kocsi itt áll a ház előtt a három saroknyira lévő garázs helyett, bármikor kellhet. Feleségem a mizéria alatt azzal megy majd munkahelyére, én gyalog oldottam meg eddig is.

    Tartalék hál Istennek van, ahogyan kamra is. Nem vagyunk parása, megyünk, amikor kell, ahova kell. Tudjuk azt, hogy a maszk első sorban a viselőjétől óvja a környezetében lévőket.

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák