Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz Rick4 #71135 üzenetére

    Katás vállalkozást anyagköltséggel járó vállalkozás esetén választani totális melléfogás. Megnézném, hogy hány szerelő, javító stb. katás. Gondolom legfeljebb ilyen főállás mellett mellékesben szüttyögető emberek. De főállás szerint katát csak jelentősebb anyagköltség nélküli vállalkozás esetén érdemes választani. Mivel ugye nem számolhatsz el költséget egyáltalán. Ergo kata esetén bárki, aki anyagot, fogyóeszközt stb épít be, annak a költségét nem tudja elszámolni. Ezért a katás szerelő szerintem valószínűtlen, esetleg valami nagyon költség nélküli esetben, de ez konkrétan nem tűnik annak.

    "Valamit benézhettél, pont azt írta, hogy 60-760K lett volna a munkadíj, és 1 nap kétkezi melóért a 20K rendben van. De ez 1 órás meló lett volna, kiszállással, felszereléssel kettő.... Azért meg a 70 tényleg sok.. "

    Ilyet nem találtam. Ilyet találtam:

    "na szóval akkor anyagköltség az legyen 25, meg munkadíj egy 20 as. Egy nap kétkezi munkaért 20k az OK."

    20 ezer Ft munkadíjról írt, hogy annyit tart reálisnak, egész napra. Én erre reagáltam. Amit te belekeversz, hogy hogy egy órás melóért mennyi lenne reális, arról én nem beszéltem. A posztolónak volt egy kijelentése, hogy 20k egy napra teljesen reális, én erre válaszoltam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák