Új hozzászólás Aktív témák

  • bitpork

    veterán

    LOGOUT blog (1)

    válasz Rick4 #11575 üzenetére

    Nagyon szélsőségesen kezeled ezt a kérdést.
    A dolgok soha nem feketék v fehérek.

    Tény kérdés hogy nincs elég munkahely.
    Tény kérdés hogy az általad említett köztéri takarítás sem létszámban sem időben nem tolható a végtelenségig.
    Tény kérdés hogy a munkáltatók akárkit nem alkalmaznak.
    Tény kérdés hogy a minimálbér ( pláne nem a közmunkáért adott alamizsna ), nemhogy megélni, de éhen halni is éppen csak elég- és ekkor még nem beszéltünk az esetleges utazásról.Az hogy létezik olyan munkahely amellyel kapcsolatban megéri utazni akár napi szinten is BP-re, nem azt jelenti hogy mindenkinek van lehetősége itt elhelyezkedni.

    Az lep meg legjobban, hogy ahelyett hogy csendes, büszke elégedettséggel hátradőlnél a Te és a barátaid elértekre tekintettel, bizonyos esetekben az eredményeidet-teket mások bántó beskatulyázására, el- vagy megítélésére használod.

    Tudod, vannak dolgok amik az emberen kívül állóak, és elkerülhetetlenek. Ezek sokszor teljesen átrendezik egy ember mindennapjait.

    Régebben a volt Centrum áruháznál volt egy idős nő, aki házilag készített újévi trombitát meg ilyesmiket árult. Beszélni alig tudott, csak motyogott és hörgött. Mindenki, bevallom őszintén még én is az elején, lenézte és tartott tőle, mondván: biztos bolond.
    Azután egyszer édesanyámmal ( aki 26 éven át egészségügyben dolgozott )voltam kénytelen az utcán közösen mutatkozni :) , és amikor elmentünk a nő mellett, anyum vett tőle gumira kötött fűrészporral töltött labdát( olyan Keurópai yo-yo like). Kérdeztem h mi volt ez?! Erre elmondta, hogy ez a 'bolond' nő, nem volt mindig ilyen. Vegyész doktor volt sokáig a SZOTE-n. Egy nap azután felhívták hogy autóbalesetben meghalt a férje és a lánya. Ez túl sok volt neki, és megbomlott a tudata.

    Bocs a bő lére eresztett szövegért, csak arra akartam rámutatni, hogy megítélni vkit-vmit ismeretlenül nem szerencsés. Működő alternatíva sokkal jobban jönne, ki tudja, lehet h a teljes Szeged topic hátszelével még miniszterelnök is lehetsz, ha működő alternatívát adsz :DDD

    https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák