Aktív témák
-
őstag
-
tucsok.
senior tag
Gyerekek van valakinek ismerőse a szegedi Nokia szervizben? Ha igen kérem küldjön egy privit nekem
"So say we all"
-
gabesz82
őstag
Eladó cuccok!
Pioneer BDC-202 fekete Blu-Ray olvasó DVD-író combo: 21000 Ft
Creative X-FI Platinum Fatality Series: 25000 FtSandisk Memory Stick Pro-HG Duo 4GB Ultra II Mark2: 3500 Ft
10db PC100 SDRAM 32MB: 2000 Ft egyben az egész (nagyrészt NEC chipesek)
Zalman ZM-MFC2 ventilátorvezérlő (csak kibontva volt, használva nem): 8000 FtPSN: Morfologus82
-
@rglaaf
veterán
Hi
Szegeden tudtok valakit aki rossz vga-t esetleg tudj javítani?PSN:BiZzare_0 ️
-
csongi
veterán
PCI MC csatolású Tp-link wifi kártyát keresek.
-
Sada88
aktív tag
Szegeden tud valaki olyan helyet ahol projektort lehet bérelni ésszerű árak mellett?
www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/
-
Petro
tag
Eladó
Logitech G15 Gamer billentyűzet [link]
-
csongi
veterán
válasz Rhino666 #30865 üzenetére
Sajna nem mert azon már túl vagyok. Aspire 3100-ból valaki kiszedte és a kijelző mögé van bevezetve az antenna.Amit valaki volt kedves kiszerelni, sajnos a kijelzőn maradt egy csík és már nem merem szétszedni nehogy nagyobb galiba legyen. Azzal kezdtem hogy vettem bele egy olyat, de antenna sincs bent Amire a tp-link úgy reagált hogy kékhalálozott amint a win kezelni kezdte. garba ment vissza, de ott baja nincs Úgy hogy éppen elegem van már ebből a wifi-böl
Rick4: Jah Az új lemezt hallottad már? kegyetlen jó
Nah de akkor javítom az össze vissza írásom.PCMCIA -
WindyJoe
aktív tag
Akinek kell Verba, TDK 70-ért, vagy Phillips, Sony 60-ért, esetleg Maxell (ritek) 50-ért, az privizzen rám azonnali hatállyal (:
Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
finest
addikt
Eladó konfig: [link]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
SirRasor
addikt
Amúgy azon gondolkoztam, hogy lecserélem az egész gépem majd, ha ez tönkremegy, DE akkor olyat fogok venni, amivel lehet zenét hallgatni, netezni, filmeket nézni akár fullHD felbontásban, DE a lehető legkevesebb áramot fogyasztja. Véletlenül nem léteznek ilyen gépek? Hallottam un. Barebone PC-kről, azokról valaki tud mesélni, hogy a teljesítményükhöz képest tényleg alacsony a fogyasztásuk?
Amúgy a Fit-PC 2 volna a legjobb, csak youtubes videók alatt is kissé akad..
Make Love not war!
-
WindyJoe
aktív tag
válasz SirRasor #30871 üzenetére
Barbone, ha sima alaplap van benne, ugyan annyit fogyaszt, mint egy sima PC.
Chipset+Proci+VGA+LCD eszi a legtöbbet, SATA lapi winyó 3W nem nagy szám, bármibe belemegy átalakító nélkül. Memó is 1-2W. DVD gyakorlatilag 0, ha nincs használva.
40 W-ból ki tudod hozni szinte bármelyik 2 magos C2D-vel, de akkor integrált VGA-d van és ehhez még hozzájön a monitor 20-40W-ja.Lapin nagyon meglepődtem, alig hittem a szememnek, egy 15"-os LCD-vel, a fényerőt lejjebb véve (kb 30%) idlében 20W-ot evett!!!!
(2GHz-es C2D, 2 GB RAM, 160 GB HDD, intel 4500 VGA) (Aksit ki kell venni belőle, mert ha maxra van töltve, akkor is kb 5 W-al többet eszik... )
Újonnan bruttó 94 volt 1 éve, amire kell bőven elég, HD-hez, meg gaméhoz el tudnék képzelni ütősebbet, de 120 környékén ma már lehet olyat is kapni.
Ha mégse lapit vennél, akkor ZOTAC ION-t keress van nforce9400-as chipsettel is 40 körül saját táppal, kétmagos atommal...Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
pschio
őstag
az adataimnál lévő gép (asztali) idlében eszik 130W-ot!!! kicsit meglepődtem. sokkal többre számítottam. terheléskor 180W körül van. az új notimat még nem mértem le. de sztem nem lesz valami sok. ami érdekes volt az a hp lézernyomtató. idle 25W nyomtatás közben 1200W
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
SirRasor
addikt
válasz WindyJoe #30873 üzenetére
Hmm ez jól hangzik, rá fogok holnap keresni. Amúgy a fogyasztáshoz egy kis extra, mert beszereztem fogyasztásmérőt:
22"-es Samsung monitor normális fényerővel (azaz asszem kontraszt 15 fényerő 15 (amúgy vakítana) és így 24 wattot kajál. Viszont a gép monitorostul 119 wattot egyik stabilan. Maxon 200-at. Pedig energiatakarékos meg C2D stb, de valamiért mégis ennyi.
Laptop az tényleg jó ötlet, mert még el is tudom vinni, itthonra meg rá tudok kötni külső hangfalat, billentyűzetet, egeret, monitort, tehát teljesen kielégítene.
Make Love not war!
-
őstag
Watt=Volt x Amper (általános iskolai tananyag)
Üdv:Attila
-
@rglaaf
veterán
Hi
PCIe s939 lapot keresek sürgősbePSN:BiZzare_0 ️
-
Rhino666
addikt
válasz ErőVarázsló #30885 üzenetére
Fú akkor rendesen zabálhat a vasam főleg játék közben.
Csak jelzek, hogy az aláírásod már nem aktuális...
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
WindyJoe
aktív tag
válasz SirRasor #30876 üzenetére
Ha alapon használod, akkor vedd vissza a procifeszt 1 V környékére, egy 10 W-ot lehet nyersz vele...
Rick4: Meglehet...
És ez miért is jobb az intel 950-es szutyokjával és az egymagos atomjával, mint a 40W-ot fogyasztó C2D-s gép, amit írtam? (+20 W egy 19-21" moncsi és az is 60W...)
Vagy pl miért is jobb, mint bármelyik lapi? Az ára is annyi, mint egy alap notié.Rhino: ebből valóban az alaplap kb 30W, A proci Idlében visszavett fesszel 1-2W-ot eszik, a winyó is 3W körül van csak, 2 memómodul is kb 1-2 W, meg van benne egy Skystar műholdvevő kártya is...
Kb 41-42W-ot eszik TV-zés közben.Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
SirRasor
addikt
válasz WindyJoe #30890 üzenetére
Alapon használom, de ígyis full optimalizáltan, ebből már semmit se tudok visszavenni, mert instabil lesz. A V-ot is próbáltam már lejeb állítani, de már egy léptékkel lejjebb is hibázik primeban egy fél óra után. Úgyhogy szerintem ebből majd laptop lesz, azokból is vannak fasza C2D-k, amik fogyasztása minimális, mégis van bennük erő, ha mégis az kéne néha. Viszont most körbenéztem a piacon és asszem minimum 1 évet még várni kell, hogy normális árakon normális laposok legyenek. Az a ~2 órás használati idő is picit vicces a legtöbb laptopnál, amikor ezelőtt 5 évvel is volt már olyan lapos, ami ~2 órát bírt, mégis alapból többet kajált. Azon csodálkozom is, hogy miért nincs most olyan, ami minimum 24 óráig bírná a strapát.
Make Love not war!
-
bolcsodal
addikt
-
ErőVarázsló
aktív tag
2200VA ups-t keresek esetleg nagyobbat!
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
Rhino666
addikt
válasz bolcsodal #30893 üzenetére
Engem egyáltalán nem érdekel a gyári fogyasztása a cuccnak, engem csak az áramszámla érdeke, ha 24/7 megy a gép.
Minek dobnék ki 20 rongyot egy túlméretezett tápért? Azt a 12k-t is úgy fizettem ki érte, mintha a fogamat húzták volna, tekintve hogy fele annyiért is kaphattam volna olyat tápot ami éppen elég lett volna a konfighoz. De így legalább előre be vagyok biztosítva.
Semmi gond nincs a ramokkal, miért lenne bármi gond 4x1GB-tal? Gigabyte lapom van, nem ASUS vagy MSI hogy még memóriát se tudjon kezelni.
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
Sada88
aktív tag
válasz ErőVarázsló #30878 üzenetére
ezek már ilyen olcsón is vannak ?
www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/
-
Rhino666
addikt
Sony Ericsson w595 30k
Vadi új, 0 perces, Vodafone függő, 2 év garanciával, minden tartozékával, dobozában, fekete színben. Karácsonyi ajándéknak tökéletes, ha kell be is csomagolom.
[ Szerkesztve ]
-
bolcsodal
addikt
válasz Rhino666 #30896 üzenetére
A Giga lapok sem szeretik tuningban a 4x1-es felállást (mint a legtöbb alaplap). Mindig több feszt kér, mint 2x2, vagy 2x1-ben. Sőt..DRAM-Ref-ekkel is játszani kell, hogy stabil legyen, MCH is több feszt kér stb...
Milyen órajelen jár most a lap? FSB? RAM?
Csak ezért érdekel, mert én is gondolkodom még 2x1GB CSX-en. Mondjuk felhagytam a RAM tuninggal, pedig mentek 1156MHz-et is 5-5-5-15-ben. Tökre nincs rá szükség, elég ha bírják 1:1-ben az FSB tuningot...
Ezen a Corsair tápon eleve van 6pin PCIe csati?
They drew first blood....
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Ajazz First Blood F15 teal gamer egér (PAW3389, 68g)
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér
- (új) Mchose M7 fekete gamer egér - (PAW3395, 3 üzemmód, 52g, Realtek chip)
- (új) Ajazz AJ159 Apex 8K sunset orange gamer egér (PAW3950oc, 56g, dock kijelzővel, 3 üzemmód)
- MSI Radeon RX 5600XT Mech OC HIBÁS VGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest