Aktív témák
-
madstunt
addikt
Tápén elérhető szerintetek a TVnetwork ADSL nete?
-
hozsolt
újonc
válasz Rhino666 #29008 üzenetére
Szia!
Bocs valószínűleg nem az én jelentkezésemre vársz, de Szeged környékéről keresek olyat aki ért a Blavkberry-khez
Látom árulsz egy BB 8110-est.
Mennyire ismered a készüléket?
Ilyet vettem én is. Pár dologban segítség kellene. Ha tudsz segíteni kérlek válaszolj.Üdv,
hozsolt
-
Agyasima
őstag
TvNetWork-ös routeres problémám van!
Osztanám 2 gép felé a netet TvNetwokréknél, de nem megy. Eddig 1 gépen ment hibátlanul. A router is jónak kell hogy legyen, délelőtt még Invitel ADSL-t osztottam vele.
Viszont, ha beírom a routerbe a PPPOE jelszót és felhasználót, csak olyan választ kapok, hogy "Nem sikerült IP-t kapni a kiszolgálótól" vagy ilyesmi. A MAC address-t már klónoztam, bár tudomásom szerint ezt nem figyeli az ISP. Egy Linksys WRT54G2 V1-es routerrel próbálkozom.
Van valami, amit még esetleg be kell állítani a PPPOE felhasználón és jelszón kívül? Találkoztatok már ilyennel? Miatúrót kezdjek most? Már azon túl, netezzünk 1 gépen.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
ErőVarázsló
aktív tag
Reggelire jönnek a 1Tb-sek!
íme a végleges lista amit most tudok szállítani:
Rhino666 2
pmheros 1
Sada88 0 (Rhino66-hoz társul)
pintyesz 2 (-1db)
Zoli1222 1
TommyB 1
CSorBA 1Később
windyjoe 1Amint nálam vannak pü-s értesítést is küldök elnézést a késésért nem rajtam múlott!
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
-
Rhino666
addikt
válasz ErőVarázsló #30407 üzenetére
Jelezz, amint mehetek erte, mert baromi surgos!
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
Rhino666
addikt
válasz ErőVarázsló #30416 üzenetére
Jelezz, amint lehet menni érte, akár éjszaka is.
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
tisn
addikt
Slim CD tok érdekel valakit?
-
WindyJoe
aktív tag
válasz Rhino666 #30358 üzenetére
Kösz...
Ezt a linket már nézegettem, sztem baromságokat ír ki...
Hiába írok be pontos címet, nem tudja mi van bekötve az adott házba.
(Az a baj, hogy én sem ): )
Pl: Kiad rakat ADSL szolgáltatót, de tudtommal semmilyen telefonvonal nem jön be a házba, csak a trékábel.
Namost, akkor akarhatok csupasz ádéeselt, hogy a k annyukba kötnék be...?fradi81: heti 1 még belefér, ha mondjuk hajnalban van és nem hosszabb 5 percnél... (:
Nekem is szimpatikus lenne, csak azt a nyamvadt antennát ne kéne megvenni 15k-ért. 9 hónap múlva térülne csak meg... Ha meg addigra bejön a digi v TVnetwork (mondjuk egyiket se nagyon hiszem...), akkor csak ráfizettem.Valami 3G antenna kell hozzá, esetleg tud valaki ilyesmit ennél olcsóbban?
Vagy alternatívaként maradok trééknél, de ha ErőVarázsló segít, akkor szarráhackelem a modemet, hogy legalább legyen értelme, hogy annyit fizetek...
(Apropó, az a később mit takar a winyó szempontjából? ): )
Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
Zoli1222
addikt
Van 1 hatalmas problémám. Tegnap feltettem egy 478-as 2,2-es celeron géprena win7-et meg minden progit. A végén felraktam az ati driver-ét. Újraindítottam a gépet és a win logo után a kép teljesen szétesik. Ati driver telepítésig semmi baj nem volt. Ez most driver hiba vagy vga hiba? Csökkentett módban megy a gép, de szinte semmit nem tudok így kezdeni vele.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli1222
addikt
Megoldódott a probléma. Eszközkezelőben visszaállítottam a driver-t.
(#30428)Erővarázsló: Most már ezt is tudom.
(#30430)totya694: Képfájlból ment a telepítés...
[ Szerkesztve ]
-
Sada88
aktív tag
válasz ErőVarázsló #30429 üzenetére
hmm lehet akkor dorozsmán is megkéne majd probálni ...
De már nem a modem azonosítója alapján adja ki a thoméé a ip címet? szóval ha bekötök egy másik kábelmodemet akkor is kiadja?www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/
-
PowerBuldog
veterán
[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
pmheros
őstag
komplett gépet (moncsi nélkül) tud valaki 10eFt ! -ig ?
erősebb p3, vagy valami socketA -s is jó lehet 1GHz környékén, 256MB ram -mal[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
Rhino666
addikt
válasz ErőVarázsló #30424 üzenetére
Fél óra alatt hazaértem 2db 1TB-os winyóval, vagyis a sávszélességem meghaladta az 1GB/s-os sebességet.
-
Sada88
aktív tag
válasz ErőVarázsló #30436 üzenetére
na akkor majd proba szerencse mipéz a hackelt kb?
jövőhét vége felé leszek szabad akkor majd kontaktolunk.www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/
-
MaciG
addikt
Pár eladó cumó:
BANZAII
-
Sada88
aktív tag
válasz ErőVarázsló #30436 üzenetére
Még egy kérdés ez kivülről mennyire szúrható ki ? mert azt már láttam,hogy ha kiszúrnak akkor nagyon megbasznak . de kérdés,hogy volt e már erre precedens?
www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/
-
-
MaciG
addikt
Valakinek nincs egy eladó ati HD 4850-es karija véletlen?
BANZAII
Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest