Aktív témák
-
Sada88
aktív tag
válasz PowerBuldog #30049 üzenetére
az annak a sorozatnak a meggyalázása inkább nem 4edik rész sajnos
www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/
-
Agyasima
őstag
Embörök!
Tud-é valaki olyan szállást, amit tudna használni 12-15 melós, aki Szegedre jön építeni? Munkásszálló, kolesz játszik gondolom. Dóm hotelt nem tudják megfizetni. Én ilyeneket nem ismerek. Ti?
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
Agyasima
őstag
Petya, Erővarázsló: Köszi mindkettőtöknek! Akinek még van ötlete, ne tartsa magában!
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
Beri
addikt
válasz ErőVarázsló #30044 üzenetére
Bővebben? A movie maker is tud ilyen mindenfelől beúszó szöveget a videóra pakolni, meg feliratokat alácsapni.
eladó Aromamizer RDTA V1
-
Rhino666
addikt
válasz ErőVarázsló #30058 üzenetére
Irsz egy egyszeru progit Visual-ban, aztan always on top azt' csokolom...
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
ErőVarázsló
aktív tag
üdv
gondolom ez sok embernek hiányzik a win7 alattaz aero nélküli válfaj ingyenes még pár hétig utána törlik
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
partymaci
aktív tag
válasz ErőVarázsló #30061 üzenetére
tud valaki olyan üzletet Szegeden ahol ilyen Epson nyomtatóhoz árulnak patront és papírt?
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
vinacarlos
tag
Ez érdekel valakit?
-
gabesz82
őstag
Eladóak!!!
Sandisk SDHC 8GB Extreme III (bontatlan új, 10 év gari): 13300 Ft
Sandisk Memory Stick Pro-HG Duo 4GB Ultra II Mark2 (bontatlan új, 10 év gari): 4800 FtPSN: Morfologus82
-
partymaci
aktív tag
Keresem a legolcsóbb PCI-E -s, win2000 alatt működő videókártyát. A 7-es geforce-okhoz még van driver hivatalosan.
ócsó jeligére privátokat várok !Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
pmheros
őstag
én is beállok a kérdezők sorába.
Dell laptopot vennék Szegeden újat, hol érdemes?
Dell kell mert mindenütt 3 évet írnak rá, és ez most elsődleges szempont.
Esetleg a tudja-e még azt is valaki hogy az a 3 év hogy működik. Ahol vettem oda viszem vissza a 3 évig ? vagy valami trükk van ebben?nem vagyok tökéletes
-
-
zeg
őstag
Akad itt pár eladó 512-es ECC-s SD RAM, darabja 3K-ért.
És természetesen hozzá 3db tuás, msi/qdi/mercury(ecs) alaplap 1.4-es cerkákkal[ Szerkesztve ]
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
-
ErőVarázsló
aktív tag
Kedves barátim!
Sajnos h1n1 miatt újabb csúszás várható. Amint megérkeznek, mind fórumban, mind pü-ben jelzem.
Üdv
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
bolcsodal
addikt
válasz Rhino666 #30081 üzenetére
Az "évjárattól" is sokminden függ. Az otthoni Lenovo N200-as és a munkahelyi N200-as között ég és föld a különbség. A munkahelyit nem tudom honnan szalasztották, de sokkal szarabbul rakták össze.
Gondolok itt apróságokra. A munkahelyi ventije kerreg csöppet...a diagnosztikai ledek ötletszerűen világítanak, hangosabb a vinyó is benne stb....
A munkahelyi 2008 májusi, az otthoni Júniusi szerelésű...
[ Szerkesztve ]
They drew first blood....
-
tucsok.
senior tag
Srácok keresek Jamo 170, vagy 180-as hangfal párat megvételre
Ha valaki tud segíteni, kérem dobjon egy privit nekem
"So say we all"
-
boba6
senior tag
válasz Rhino666 #30081 üzenetére
nálam:
ibm/lenovo
hp/compaq
toshiba
apple
asus
dell
sony
acer
msi
fusi
"brand" notik
(nem minőségbeli lista hanem összesített)... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
ben800
aktív tag
sztem az asusok a jók mások elmondása alapján
-
davver
csendes tag
válasz Rhino666 #30086 üzenetére
Hát, hogy a HP-t második helyre tetted! Az kicsit erős!
Ismeretségi körömbe van Acer, Asus, Dell, HP laptop illetve egy FUJI de az nem játszik mert az mindig szervizbe van!
Az Acer meglepően tartós, erős használatnak van kitéve gyakorlatilag éjjel nappal megy és 5éves!!!! Asus ez újonnan került hozzánk egyenlőre különösebb tapasztalat nincs vele működik, ahogy az elvárható egy alig fél éves notitól.
HP az egy rakás szerencsétlenség csak a baj van vele, a zsáner kikopott, a cdrom meghalt, töltő szarakodik, szóval egyáltalán nem ajánlom. Dell 1525 és egy régebbi CPI450 sorozat van az ismerőseim között! A 1525-öst csak ajánlani tudom egyszerűen teszi a dolgát lassan másfél éve, semmi hiba, nekem bebizonyította, hogy 100-150E kategóriába is lehet minőséget csinálni, és nem kell kompromisszumokat kötni. Bár a Dell 3éves garanciát ad a termékeire viszont az kevesen tudják, hogy akkuira is 1év garancia van(legutóbbi értesüléseim szerint), szemben az Acer, vagy HP, FUJI fél éves akku garanciájára vagy attól kevesebbre!
Szóval sztem DELL, egyenlőre az Asus is jól teljesít, de nyugodt szívvel csak a DELL-t tudom ajánlani! -
boba6
senior tag
bírom azt amikor az emberek 1-1 márkáról (noti, HDD, stb.) 1 (max 2) konkrét db ismeretében alkotnak véleményt
én sem tudhatok mindent, de kicsit nagyobb mintával rendelkezem mint egy átlaguser
és mint mondtam a lista nem csak megbízhatósági hanem az ár/érték és a szerviz is nyom a latban
egyébként meg SZVSZ az egész mert megkérdeztek... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
boba6
senior tag
vennék sok 230V betáp-kábelt
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
Old fox
tag
Csörögj rám, mielőtt személyesen keresnél, vagy ha valami gondod van.
-
gabesz82
őstag
Nekem szintén Acer-em van (TM7720G), igaz még csak 1 éves, de napi 6-7 órát megy... semmi gondom nem volt még vele
PSN: Morfologus82
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- EAFC 25
- Suzuki topik
- DIGI internet
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest