Új hozzászólás Aktív témák

  • net84

    őstag

    Éljen a munka!
    Az elmult hét csütörtök, péntekét szabadságon töltöttem, de éreztem, hogy rosszul indul, mibel szerda este egy ismerős közölte, hogy akkor pénteken elvihetem a notiját és újratelepíthetem (jó ügyfél, jó barát, a maszek és céges infós dolgait is én csinálom, illetve néha besegítek neki a cégénél ebbe-abba, rábólintottam).
    Még aznap este csörgött a mobilom. Szintén egy régi ismerős. Vett egy notit, fel kellene telepíteni, mert arra nem jutott idő (berohant az első boltba, ahol volt a kiszemelt áldozat, megvette és hazahozta). Jó! Ez is belefér gondoltam. De milyen rosszul. Csütörtökön meg is kaptam a gépet. Dél körül leesett, hogy kb. 3 hete megígértem anyósomnak, hogy most csütörtökön legkésöbb újratelepítem a gépüket. Okés! Gyorsan befejeztem az vitrines szekrény ajtóüvegét, és már húztam is telepítnei. Odaérek, majd közli:
    - remélem mindent hoztál, mert nincs meg semmi lemez
    - he? :F egy zöld dobozba betettem minden telepítőlemezt...anno
    - akkor meglesz....
    - remélem, különben vége(m)/tek/!
    Okés! Telepítés megvolt, szerencsére a lemezek mellett előjött az internetszerződés is, de a következő zuhany az msn csúcsszuper program volt. Kb. 30 perces tortúra volt kideríteni a felhasználónevet (jelszó megvolt), ugyanis a bediktált nem stimmelt. A végén elővettem a noteszbukeszt és megnéztem...ez is rendben van! Vagy mégsem. Nem ilyen volt korábban a kinézete (foggalmam sem volt, hogy hogyan kell kinéznie egy msn-nek és azon voltam, hogy kapnak egy Pidgin-t) - kiderült, hogy valami Live szörnyűség futott előzőleg. De legalább ez is elkészült, és végre ment a media player is, amit korábban valami telepítéssel sikerült kinyírniuk, és azután hiába frissítettem le akár a win-t, akár a media playert, hibaüzenettel mindig elszállt.
    Ezek után még egy gépet vihettem vissza az ügyfélnek, örültem is, amikor este 10-kor hazaértem, és már semmihez nem volt kedvem.

    Pénteken egy maratoni notitelepítés vette kezdetét először reggel, a win felment, majd otthagytam, este folytattam (vagyis újrakezdtem a telepítést) és kemény 9 órán át telepítettem, frissítettem, varázsoltam, majd szombaton hajnali 3-kor otthagytam a gépet, reggelig csak lefut rajt a frissítés. reggel 10kor már újra ott ültem elötte, de legalább megnézhettem, hogy hogyan néz ki az egyik grafikai szerkesztőproginak az új verziója :DDD. Tetszett. Vasárnap estére már csak 1 telepítésem maradt, és azt hétfőn hajnali egykor otthagytam frissíteni, 3kor még hallottam, hogy tekert a hdd, de inkább aludtam tovább. Reggel a maradék frissítést lefuttattam, majd jött is érte a gazdája az alábbi kérdéssel:
    - banki programok mennek?
    - nemhinném! a X bank progija biztosan nem, mert vissza se másoltam, azt telepíteni kell, a Y bank elviekben megy, mert az ment korábban is...
    Ma mehetek majd még hozzá, hogy átnézzük, mi maradt esetleg még le a gépről, azt pótolnom kell, majd rendezzük a számlát is remélem... :DDD

    Egyébként van jelenleg valamilyen világrekord a folyamatos megállás nélküli telepítésből?

    Read only...

Új hozzászólás Aktív témák