Új hozzászólás Aktív témák

  • TheReMiXeR

    senior tag

    "hangérce" = magas hangsugárzó egy 2 utas "hifitorony" hangfalban...

    Másik téma :

    Pentium 3-nak kinéző valami cerkás gép 256MB SD Rammal és jönnek a csávók FireWire kábelt venni, mert hát van egy samsung miniDV kamerájuk...
    Kérdem én, kártya van benne?
    -Milyen kártya? Aggyak egy olyan kábelt amihez nem kell kártya...
    10perc mese után felfogják, hogy felesleges vennie ilyen kártyát...

    Na, akkor majd a laptoppal megcsinálják!

    Eltelik 3nap, jön az "ügyintézőjük", hogy ilyen meg olyan a laptop tipusa. Acer valami 2-3évvel ezelőtt vásárolt "csodamasina" alap felszereltségben, tehát 256mega ram, firewire nélkül... Ekkor kezdtem azt érezni, hogy már megint én vagyok a f@sz, mert megint csak nem fogok eladni nekik egy pcmcia firewire kártyát, mert abba a gépbe megint csak felesleges. Mondom elvtársnak, hogy bezony a ramot is kéne fejleszteni... Cirka 15-20ezer Ft-ot kellene a gépre költeni, hogy alaphangon működjön a digizés és ne három nap legyen a a dv avi dvd-vé konvertálása.

    Na, ez ilyen sok? Kb. én érzem megint magam szarul mert gyenge a laptop.
    Ráadásul (szerintem) akinek fingja sincs az egészről az hogy fog dvd-t kreálni a kazettáról? Azt se tudják milyen programmal lehet ilyet csinálni. Ha meg elmesélem mi kell hozzá akkor meg csak pislognak. Kell ez nekem? Nem tudok ingyen tanfolyamot adni egy pár ezres tétel mellé. Na , meg ugye a program is ingyen kéne.

    Ja, a kamerát áruló boltban ugye az a duma, majd a számtech boltosok segítenek...
    F@szom :W

Új hozzászólás Aktív témák