Új hozzászólás Aktív témák

  • Habib[HUN]

    senior tag

    válasz Mercutio_ #31464 üzenetére

    Ha csak azt nézzük, hogy 10 évvel ezelőtt milyen fogyasztású mosógépet vettél. A tipikus méret meg egy 5 kilós volt belépő és középkategóriában, és talán mai szemmel B kategóriások. Most meg 6 kilós Indesitet vettem A++ besorolással 55 ezerért a Metroban. Nem egy nagy márka, de 5 évet ez is ki fog bírni. Nem is beszélve arról,hogy szépen leszivárognak alsóbb kategóriába egész jó szolgáltatások. 5 év múlva már simán benne lesz ebben a kategóriában is a direct drive, gyémántdob, és az A+++ vagy még korszerűbb megoldások. (pl külön meleg víz bekötés teszem azt)

    Egy olyan dolgot láttam eddig prémium kategóriás mosógépnél, ami talán megérné a felárat. Saját mosószer és öblítő tartálya volt. Pont annyit adagolt amennyi kellett a mosáshoz. Nincs pazarlás a saját adagolással. Na egy ilyen szolgáltatás papíron sokat spórolhat. De kb ennyi az érv.

    Közgazdaságilag nézve, ha valamit harmad áron veszek és sacc/kb harmadannyit fog tudni. Akkor is jobban megéri, mert addig is nekem dolgozik a pénzem. Be tudom fektetni, kamatoztathatom, de akár sörre is költhetem. Ami köztudottan kiváló befektetés.

Új hozzászólás Aktív témák