- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz Taylor79 #240538 üzenetére
Kétlem, hogy Dzsana nyomdokaiba lépnék.
#240539 zolnagy:
Köszi!
Cooler Master MasterKeys Lite L. Ez is tud tarkán világítani, a szivárvány minden színében, de maga a billentyűzet valóban egyszerű fekete, semmi sallang vagy csicsa, én is ezért választottam (+ az állítható fényerő miatt). A mechanikus billentyűket próbálja imitálni, de igazából membrános, egér is járt hozzá, de azt már épp le akarom cserélni valami jobbra.#240540 nebancsa:
Óratechnika és Conrad.#240546 5-ös kezelő:
Még nem próbáltam minden szerszámot, de ami használhatatlan, az pl a számlapvédő, mert túl vastag. A mutató leszedőnek reszelnem kellett a végét, a mutató rányomók műanyag vége pontatlan, de használható, a toknyitó nagyon lötyögős, de azért sikerült alkalmazni, a csavarhúzón is reszelnem kellett, hogy vékonyabb legyen a feje, mert nem kapott bele a csavarba.
Egy prés még nekem is mindenképp kelleni fog a pattintós hátlapok visszahelyezéséhez és üvegcseréhez.#240553 momcrew:
Majd később talán karbantartás is, de egyelőre csak moddolás a cél. A szerkezethez nem nyúlok, arra jelenleg nincs időm meló és suli mellett.Eladó Escapement Time VH31 Field karóra hardveraprón! - jegelve
-
Nimda
addikt
válasz Taylor79 #240971 üzenetére
Ilyenkor jön a kérdés, hogy a hazai forgalmazók, miért nem rendelnek ezekből a jópofa órákból? Van mindenféle átlagos, ezerféle dögunalmas Citizen, de ehhez csak külföldről juthat hozzá az ember. A Timecenter "üres" Oceanus kategóriáját sem értem. A 300-500 ezres gshockok meg ott figyelnek. Gondolom japánból jönnek ezek is.
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz Taylor79 #240971 üzenetére
Ííííjaj, de kár, hogy a gyári adatlappal ellentétben nem is 40 millis, hanem 43 (a visszajelzésekből kiderül). A külső 5-perces-arabszámos indexgyűrű szvsz. felesleges, anélkül leszoríthatták volna 39 millire is, utána már csak a mutatókat kellene sötétre színezni, és azonnal vihetnék a pénzem.
Eladó Escapement Time VH31 Field karóra hardveraprón! - jegelve
-
dud998
őstag
válasz Taylor79 #241630 üzenetére
A jó dolgok sose kaphatóak itthon.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Taylor79 #242036 üzenetére
Én még fel sem raktam /le sem fotóztam/ a fölös darabokat. Valójában még ki sem válogattam az eladásra ítélt példányokat. Kötődöm valamennyire mindegyikhez, még ha nem v csak nagy ritkán viselem is őket. Pár tízezer forint meg nem számít ide v oda szerencsére, ezért maradtak eddig. Citizent meg hiába vettem, nem tudta kiütni az orosz csapatot, leggyakrabban Amfíbia 420 v Komandirskie 350 van rajtam.
Futizoli nagyon eltűnt a fórumról, hiányoznak a munkái. Remélem, jól van.
[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
mekker
őstag
válasz Taylor79 #242061 üzenetére
Nem tudom, G-Shock és Baby-G órákból van rettentő sok színes darab. Más kérdés, hogy kinek jön be.
Digitális Casio modból viszont számos lehetőség létezik (sry a kép spammelésért):
Szerk. ezek "color mod" néven futnak. Anno néztem sárga vagy zöld ae 1200 mod Ebayen, de végül nem vettem.
[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Caldera
aktív tag
válasz Taylor79 #242199 üzenetére
Köszi, már próbáltam keresni az Ali-n is a "spring bar"-ra. De ez nem jó mert van egy válla. A csat belső mérete 20mm, ahhoz, hogy be lehessen szerelni a rugós véget teljesen be kell nyomni, de ennél a váll ezt megakadályozza. Amire szükségem van, ott a rugós vég nem is áll ki a vastagabb részből csak kb. 1mm-t.
[ Szerkesztve ]
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
Caldera
aktív tag
-
dud998
őstag
válasz Taylor79 #244144 üzenetére
Mi történt?
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Sir Pocok
őstag
válasz Taylor79 #244144 üzenetére
Roger számomra Mr. Bullshit. Annyi hülyeséget összehord, hogy hihetetlen. A garanciával is komoly gondok vannak, haver bőszíja 2 hónap után felrepedt elsőre nem akarták cserélni pedig 100K-s óráról beszélünk....
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
dud998
őstag
válasz Taylor79 #244176 üzenetére
Ez nagyon rossz (és szánalmas), sajnálom.
-
stellaz
veterán
válasz Taylor79 #244337 üzenetére
Szerintem az nem egy túl egészséges hozzáállás, hogy aki megteheti az hordjon drága órát, az olcsó(bb) csak játszós, stb.
Azért egy 88 ezer forintos óra nem olcsó, tekintve, hogy 5 ezerért már van Casio, én meg pár éve 22 ezerért vettem a Seiko 5-öt. Nyilván vannak drágább órák,. mint luxus cikekk, meg ékszerek, esetleg műalkotások, de műszaki tárgyként tekintve ennyi pénzért ez azért már egy korrekt termék.
[ Szerkesztve ]
-
xcvbxcvb
aktív tag
-
dud998
őstag
válasz Taylor79 #245351 üzenetére
Igen, egészen pontosan NY0140-80E és BN0150-10E. Automata vs Eco-Drive.
-
dud998
őstag
válasz Taylor79 #245889 üzenetére
Pontosan ezért tetszett meg.
Nagyon kényelmes és jó ránézni.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
-
hallador
addikt
válasz Taylor79 #246175 üzenetére
A középső a Dirty Dozen-re igen hajaz, szerencsére Quartz nem automata. Egészen jól néz ki. Én vennék ilyen 96A102-est, ha lehetne kapni. A mutatók mondjuk kicsit mások, de nem rossz. A Citi is tetszik. A Seiko semennyire, kicsit tucatkinézete van.
Ha a tied, akkor gratulálok, az első kettő kellene.
Na végre egy tisztességes mechanikus óra. Ezek hiányoznak a piacról. Szerintem lenne piaca még ma is. Persze nem ilyen 10 db-os példányszámban, hanem amikor ezek még tömegtermékek voltak.
Érdekes, hogy a Zenith is azt csinálja mint a Poljot a limitált szériáival.
Nagyon menő ez a kézi húzós cucc, egyszerű, működik, és évtizedekig elketyeg, minimális karbantartással.Na ez sem rossz, kár a 42 mm-ért, meg az ETA C07.611-ért.
[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Szirtimorc
aktív tag
válasz Taylor79 #246547 üzenetére
Én se vagyok mai darab . A 80-as évek terméke. A szíj az új, CNS. Nem volt hozzá, a gyári fém reménytelen, meg ez szerintem illik is hozzá. Bejött nekem ez hajós réz szín, meg a kormánykerék forma.
Igen, vitorlásversenyekre tervezték, de elég bonyolult, ha ez nyomkodnám, biztos utolsó lennék. Volt ilyen "America Cup" verziója is, később lett lcd-s - hibrid is.
[link][ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
válasz Taylor79 #246638 üzenetére
Na erre akkor én is kíváncsi vagyok.
-
arn
félisten
válasz Taylor79 #247384 üzenetére
Vkik nem csinalnak ilyet? Mert tervezgetni, meg asztalost keresni nincs idom… kozben talaltam par europai brandet, ezek 100-200 euro, de igenyesebbek.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Taylor79 #247389 üzenetére
Asztalosok nem nagyon foglalkoznak ilyen szirszarral nekem az a tapasztalatom. Amennyi időt eltölt egy ilyen dobozzal, azalatt összerak egy szekrényt jóval többért.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- OPTIDESK - Állítható Magasságú Elektromos Asztal (Garanciális)
- Himiway Zebra Step Thru 2023 elektromos fatbike
- Csúcsminőségű biztonsági kültéri okoskamera félár alatt// ingyen foxpost
- Mebby 2in1 Baba és csecsemőmérleg
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest