Új hozzászólás Aktív témák

  • senior tag

    válasz WiZARD #36692 üzenetére

    Idézet a vateráról :D
    "A Vatera fórumán verbuválódott az elmúlt évek legjobb antik órás csapata, a tiebreak banda. Köztük van sok karakteres gyűjtő, egyéni ízléssel, különleges modellekkel, fellelhetetlen gyűjteményi darabokkal. Van köztük agyament marketinges, gyáros, életművész, fotóművész, sportoló és fontoskodó igazgató, itt nem a titulus, hanem a szaktudás és a megbízhatóság számít.
    A gyűjtői kör szívesen segít bizományi értékesítésben is, felkészült, profi háttérrel ha fotózásról, szervizelésről van szó.
    Míg évekkel ezelőtt az óraritkaságok klubokban cseréltek gazdát, manapság a netes cserebere a leggyorsabb és legizgalmasabb módja a készletek állandó frissítésének. A tagok célja az állandó vadászat, tanulás, fejlődés, nem profitról szól a dolog, ezt a sok 1 Ft-os aukció is jelzi. Az itt vásárolt termékekre a gyűjtői kör minimum 1 év garanciát vállal, de ezt megköveteli azoktól is, akiktől hasonló fórumon vásárol.
    Az órákhoz pontos adatokat, eredetiséget igazoló dokumentumot, természetesen szükség esetén szerződést adnak, a különleges darabokhoz különleges történet is jár.
    Licitáljon bátran, csalódás nem érheti.

    A széles gyűjtői kör miatt átadás lehetséges Budapesten, Szentendrén, Tahitótfaluban, Győrben, Sopronban, Fertőszentmiklóson, Karcagon, Kecskeméten, Bécsben, Salgótarjánban és még sok nagyobb városban. "

Új hozzászólás Aktív témák