Új hozzászólás Aktív témák

  • SOAD19

    addikt

    válasz féldekás #267692 üzenetére

    Én tavaly nyáron vettem az S100-ast 381 dollárért (portfolio szerint akkor 338 Ft volt egy dollár), amit linkeltél az 384 dollár. Nekem a sarc pluszban 43k volt: [link]. Azaz 175k-ra jött ki a vége. Most a dollár 346. Úgyhogy 180k elejére jönne ki inkább az S100.
    Az Citizen kicsit elegánsabb, az Oceanusnál a részben kék indexek, mp mutató, chapter ring körüli körív miatt kicsit sportosabb (emiatt számomra kicsit izgalmasabb, egyedibb, de biztos van, akinek meg pont emiatt nem tetszik), illetve a lume is sokkal több, a Citizennél az öltönyóráknál jellemző kis pötty lume-ok vannak az 5 perces indexeknél.
    Citizen vs. Oceanus
    A csat kicsit komolyabbnak hat az S100-asnál (pl a nyomógomb nagyságrenddel minőségibbnek hat, de a belső része is), bár vélhetően a Citizené is tartós lehet.
    Citizen vs. Oceanus
    Nekem összességében jobban tetszik az S100-as (mily meglepő :D ): Szíj, tok, lume, kicsit sportosabb/egyedibb a kéksége miatt.

    Múltkor csináltam róla én is egy kis wristcheck videót, bár nem jó app-pal, mert ez a gyári kamera app túlhúzza a fényerőt. [link]

    [ Szerkesztve ]

    Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.

Új hozzászólás Aktív témák