Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz Lev Abalkin #253974 üzenetére

    Nem a vitába akarok beleszólni, de mint a mindenhova kicentizve induló/érkező világbajnokság állandó résztvevője mondom, hogy nem a napi pár másodperc ami zavaró, hanem amikor összeadódik és belátható időn belül már 30-40-50 másodpercet tér el. :)

    Hidd el, az én világomban ez hatalmas (és azt is hidd el, hogy az "indulj időben" tanács nem segít). Ha a 19:30-as metrót akarom elérni a találkozóra sietve és még fél perc odaérni, akkor nem mindegy, hogy 19:29:07 vagy 19:29:47 a valós idő. Fussak? Ne fussak? Vajon beleizzadok az ingembe ebben a csodás nyári időben? :D Igazi first world problem!

    Az más kérdés, hogy az általam preferált árszinten egyszerűen nem találok nekem tetsző kvarcot, míg mechanikus azért akad. Szóval ez van, ilyen az élet.

    Amíg nem jön a Casio A1000 normálisan megcsinált változata, addig nem lesz teljes a boldogságom. :D A fő bajom azzal is, hogy hiába acéltokos, ha a szíj és a számlap üvege ugyanaz a foskupac, mint amit a 15 ezres órához csomagolnak, csak ezúttal 40 rugóért. Egy normálisabb szíjas változat, zafírüveggel már tök jó "napi hordós" óra lenne és a mechanikus meg mehet azokra a lazulós napokra, amikor a pontos idő nem annyira számít.

Új hozzászólás Aktív témák