Új hozzászólás Aktív témák

  • dzsi23

    addikt

    válasz xXxian #222176 üzenetére

    Pedig erről az óráról olyan szép képeket lehetne csinálni... már csak azért is, mert nagyon szép az óra. ;) Gratu!

    (#222171) Taylor79:
    Maga a doboz tényleg stabil, legalább is nem várok jobbat 8000 forintért.
    Ami nem tetszett, az az, hogy az alsó részt nem lehet lezárni. Nem mondom, hogy az is legyen kulcsos (úgysem túl bonyolult a fenti rész kulcsa sem, szinte felesleges), de valami rögzítés jó lenne rá. Ez nem nagy gond, csak nem tetszik benne.
    Ami viszont probléma, az az, hogy óra tárolásra alkalmatlan a doboz... vagyis a párnák... vagyis ezek a konkrét párnák ebben a konkrét dobozban, mivel valszeg nem ehhez a dobozhoz tervezték. :D Ebben a 20-as dobozban szélesebbek a kis rekeszek, mint a kisebb kapacitású társai esetén, direkt ilyet kerestem, mert akkor még szerettem a nagyobb órákat (most már nagyon nem), és ebben kényelmesen elfértek. Viszont új párnákat lusták voltak tervezni hozzá, ás lötyögnek a helyükön, gyakorlatilag felborulnak az órával együtt. Minden párna mellé be kellett dugnom egy szivacs darabkát, hogy a helyükön maradjanak, és ne boruljanak el... jah, marhára esztétikus szivaccsal kitömve... de az meg milyen már, hogy belenézek a faxa üveges tetején keresztül, és az órákat nem is látom, csak a szíjakat, mert elborulnak. :D
    Szerencsére leszoktam az órahalmozásról, csak annyi van, amennyit hordok is, szal nem hiányzik a doboz. Amúgy is jobban szellőznek az órák a polcon, mint bezárva.

    Szerk.: A párnák amúgy is elég sz@r minőségűek (!nagyon!), szal cserélhettem volna benne, de nem akartam költeni rá, jobb nekem nélküle.
    Amúgy is, ha megmosok egy órát, vagy beleizzadok, nyilván megtörlöm, de 100%-osan nem szárad meg a törléstől, jobb, ha levegőzik kicsit, mielőtt berakom a dobozba, akkor úgyis a polcon köt ki. Meg eleve macerás volt nekem mindig kivenni, visszarakni, jobb csak lerakni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák