Új hozzászólás Aktív témák

  • g0n21

    senior tag

    válasz nrg.960 #214780 üzenetére

    Nagyon durva, vannak, akiket nem érdekel a kártya. Volt már olyan óra, amit csak "megnézni" jött az érdeklődő, de annyira bezsongott, hogy elvitte. Nem volt nálam se doboz se kártya, és nekem kellett b.sztatnom, hogy hadd adjam már neki oda, mert ahhoz való.

    Szép/drága/bármilyen órája nem csak órab.ziknak lehet, hanem olyanoknak is, akiknek ez nem számít. Sőt. Sokan úgy vannak vele, hogy gari idő lejárta után már minek őrízgessék. Szóval ne magadból indulj ki. Én a garilapokat vesztem el folyton. Elhozom Hantostól a kész órát, egy hét múlva nem tudom, hol a garikártya. Anélkül pedig sokkal nehezebb hitelt érdemlően mondogatni, hogy bizony most volt szervizelve. Pedig illene odafigyelnem rá.

    A seamasterek sztem több, mint 90%-a doboz és papír nélküli. A régi, piros doboz a levegőtől szétmállik kb 5-8 év alatt, azok meg már 20 évesek lassan. A kártya meg aztán isten tudja...

    (#214790) SOAD19

    A vámos kérdésre pedig jó válasz az, ami a Fratello Watches újságírójával történt az idei, márciusi Baselworld alatt. A szerencsém, hogy míg majdnem minden reggel egy vonaton mentünk Németországból Svájcba, aznap a lassú péklány miatt lekéstem a vonatot, és kocsival mentem át Bázelbe és aznap én is több órával indultam át egy délutáni meeting miatt.

    LINK


    (#214793) Lauda
    Azt megnézem milyen órásdobozt teszel be Nomos kivételével kabátzsebbe :D .

    [ Szerkesztve ]

    Kronometer.hu // nick: Gonzi // Cartier Santos 100 XL 1,8m // Cartier Ronde Croisiere 1,55m // Cartier Santos Dumont small ar-ac 1,7m // Omega X-33 SkyWalker 1,5m // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m

Új hozzászólás Aktív témák