Új hozzászólás Aktív témák

  • g0n21

    senior tag

    válasz pulutodurumo #202708 üzenetére

    Általában folyamatosan belepofázok Dávid gondolatmeneteibe, de túl szaggatott lenne azt benne hagyni, így viszont összefüggőek a mondatok :DDD

    A helyszínnel nem lenne baj, bár ott van mellettünk a műterem,két szobára a hangstúdió, csak ez a környezet még jól is néz ki, nem ingerszegény, egy sötét hangszobában aránylag nehéz felállítani a világítást... :N
    Csiptetős mikrofon van a raktárban, hangrögzítő viszont szerintem nincs, viszont ennyi helyre már nem akarunk/tudunk figyelni.
    2-3 kamera, néha screen capture laptopon, világítás, blablabla, és építés után még legyen kedv/energia az órákról beszélni, egy felvételi napon 3-4 órán keresztül (amiből lesz 3 adás)
    A cél az, hogy a stúdió egyik médiaőstermelőjét (kameratőr is, de tud hangot is rögzíteni, világítani, mindent) el tudjam hívni a felvételekre, hogy intézze a képet, hangot világítást.
    De ahhoz pénz kell - ingyen nem szoktam ilyet kérni -, a pénzhez támogató, ahhoz meg még néző... Sok-sok néző :D :D

    Biztos meg lehet oldani a felvételt kevés eszközből "parasztba", de 9 éve filmes-tv-s- reklámfilmes közegben vagyok, csak ilyen eszközökkel tudok gondolkodni...

    A vágást nem tudjuk kiengedni a kezünkből, és minél többet beszélünk egy témáról, annál többet kell kivágni, annál jobban fáj minden kivágott mondat.
    A következő, G-Shockos adás abból a szempontból jó, hogy 28 perc alatt vettük fel, és 24 percre kellett rövidíteni.. De az SIHH-Baselworld másfél óráról lett 54p.
    De lesz még Bázel előtt kínai órás - kettő már van - és mikrobrandes rész is, de ez titok... :))

    Arra tippeket elfogadok szívesen, hogy melyik parnis legyen a kínai órás részben a harmadik óra...?

    Órákat elfogadunk az adásokhoz ha tematikába passzol, a legnagyobb macera, hogy hogy jut el hozzánk, mert elég korlátozott, hogy mikor menjünk érte, vigyük vissza.
    Bár szégyellem magam, de még a kisorsolt nyereményeket nem volt időm feladni postán.

    [ Szerkesztve ]

    Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m

Új hozzászólás Aktív témák