Új hozzászólás Aktív témák

  • yodamastah

    őstag

    válasz Mamuska #189504 üzenetére

    A helyzet az hogy ha új állapotút, esetleg hordatlant keresel 10+ éves SMP-ből, az közel annyiba is kerülhet, mint egy új kedvezménnyel. Ezért írtam hogy ne azért vegyél régi SMP-t mert az majd sokkal olcsóbb lesz, hanem mert pl az jobban tetszik mint az új.

    Azt is csinálhatod hogy megveszel egy még elfogadható állapotút, és leadod az omegának nagyszervízre. Kérsz új lünettát (kb 90e), és teljes felújítást. A tokot és a szíjat felújítják külsőleg, és kapsz az órára 2 év Omega garit. Olyan lesz mintha új lenne. Sajnos ez bőven 200e felett lesz, szóval 600ból ez is nehezen jönne ki.

    Szerintem keresd meg melyik órát szeretnéd (erősen vegyes stílusú órákat írtál a listába), és ha ez 600 felett van, akkor rakd hozzá a hiányzó pénzt.

    Esetleg nem ártana élőben is megnézni néhány használt órát. Egy rosszul megvilágított fotón sokkal jobban kijönnek az esztétikai hibák mint élőben. Főleg ha mobillal fotózták lámpafénynél (maszatos lesz kevés fénynél a kép, és a nagylátó optika miatt torzak az arányok, színhőmérséklet problémák stb stb) A nepperek közt vannak páran akik erre nagyon odafigyelnek. Szórt fényes megvilágítást, komolyabb kamerát és objektívet használnak.

Új hozzászólás Aktív témák