Új hozzászólás Aktív témák

  • Tiszteletes

    aktív tag

    válasz kriszti@n #167141 üzenetére

    Nem a Sky-ról, de a Creation Watches-ről (Szingapúriak azt hiszem) az expressz nagyon beszopatott. 91 eurós orinet pénteki megrendeléssel már hétfőn az országban volt. Aztán jött a fekete leves. Kedves DHL (nyilván nem a jótétlélekség miatt lettek ők világcég) 5990 Ft-os vámkezelési/szállítási költséget volt szíves a Paypalos megrendeléskori fizetés után felszámolni. Fríí sipping' mi?! És mivel 150 ojró alatt nem vámköteles a termék az így növelt értékből számolta az áfát. Így a Tutu-s árnál mintegy 4k-val máris rosszabb helyzetben voltunk.

    Írtuk is, hogy akkor szépen rakják vissza a repülőre, ugyanis, ha ez a 6k-s "kezelési" költség ismert volt a DHL ügyfeleként az eladó részéről is, úgy azt illett volna feltüntetni az ár mellett külön tételként. Az ÁFA jogos, ha már megfogták a vámon, de ezt a sarcot nem érzem annak.

    Sommázva! Ne expressz rendeld, mert a nagy cégek úgyis vámra akasztják, míg a posta lassabb, de biztosabb kanyarjaival átcsúszik, és nem lesznek rejtett költségek. Legalábbis jóval kisebb eséllyel.

    [ Szerkesztve ]

    Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!

Új hozzászólás Aktív témák