Új hozzászólás Aktív témák

  • C0RVUS

    tag

    válasz vadászcsiga #146152 üzenetére

    És ez meg a cáfolata akar lenni az általam, meg a linkekben leírtaknak?
    Nem tudom, mi szükség van évtizedes kutatásokra, meg ranglétrákra ahhoz, hogy egy számomra tulajdonképpen felesleges anyagról megtudjam, azt, amin manapság amúgy sincs mit csodálkozni, vagyishogy az előállító cég rakásramérgezi a dolgozóit, a gyár környékén lakókat, majd, amikor mindez minden erőfeszítése ellenére kiderül, akkor inkább Kínában folytatja.
    A gúgli szerintem arra pont jó, hogy az ott talált infókat, és persze a források szavahihetőségét - egyebek mellett - belátásod szerint mérlegeld. Az ertéelkubnál mindenesetre nagyobb merítés. Ehhez gondoltam hozzásegíteni azokat, akik esetleg a "teflon" szó gúgliba írásáig sem jutottak el.
    (Azt meg végképp nem értem, hogy "mások" miért töltenek évtizedeket kutatásokkal, ha aztán nem közlik az eredményét mindenkivel. Ja, de értem. Hogy végigküzdjék magukat a ranglétrán. :U )

    Deskdiver:A "tanárnőnek elhiszem" után szmájli volt!
    Egyébként meg a véleményemet közöltem, és leírtam/belinkeltem, hogy mi alapján alakítottam azt ki. Próbálom megfejteni, hogy mi volt ebben lekezelő, kéretik pedagógiai célzattal konkrétan rámutatni, mivel nem állt szándékomban. Nem nagyon látom okát a témához egyáltalán nem kapcsolódó, utálkozó megnyilvánulásotoknak.
    Ha nektek az a tapasztalatotok, hogy a teflon frankó, sőt szükséges anyag, akkor eszem ágában sincs ezzel vitatkozni. De a "biztos, hogy f@sza, mert a Rolex is használja" érvrendszer meg nekem kevés. Sajnos mániám a látszólag ok nélkül, pusztán a "tekintély" által elfogadandó dolgokat megkérdőjelezni, és eddigi tapasztalataim alapján általában ki is derül, hogy a király meztelen, de megígérem, hogy igyekszem ezzel kevésbé fárasztani (vagy inkább egyáltalán nem) a továbbiakban a topiklakókat. :R

Új hozzászólás Aktív témák